Opskrifter & inspiration

Durum med kyllingekebab og myntedressing

Medisterpølse med kartofler og spidskål. Hertil blå ostesauce

Cremet pasta med tomater og hvidløgsrejer

Risotto med svampe og asparges

Græske bifteki med ovnkartofler, tzatziki og salat

Kylling i cremet appelsinsauce med ris - til to dage

Marinerede bøffer med pasta og let flødesauce. Hertil salat

Æggesalat på sprødristet rugbrød. Hertil aspargessalat

Asiatiske kyllingedeller serveret med nudelsalat og sød chilisauce

Fajita med hakket svinekød. Hertil guacamole og tortillachips

Thai larb gai med kylling, ris og friske krydderurter

Fiskedeller med kartofler og persillesovs. Hertil råkost med æbler

Minipizzaer med tomat og pesto. Hertil gnavergrønt

Sprøde fiskedeller serveret med cremet spaghetti

Saftige baconpølser serveret med grillet madbrød, kryddersmør og salat

Grønne asparges med teriyaki

Gyros serveret med tomatsalat, kartoffeltern og tzatziki

Flanksteak serveret med kartoffelsalat med blåbær og grønne asparges

Koldskål på tre minutter - uden æg

Falafel-bowl med lune pitabrød