Opskrifter & inspiration

Pankopanerede schnitzel-bites med fritter og majssalat med avocado

Kartoffel- og sellerisuppe med friskost og porre. Hertil miniflutes

Fyldig bulgursalat med pære og kylling i serrano-svøb

Krydret kødsauce med spinat, ris og gnavergrønt

Sprøde fishcakes med serveret med ris og karrysovs

Cremet pasta med ricotta og spinat

Tarteletskal med confiteret and og tyttebær

Confiterede andelår med dukkah

Hvidkål med tomatvinaigrette

Kyllingespyd med hurtig pastasalat og cremet dressing - til to dage

Nudler med broccoli og bambusskud i østerssauce

Cremede gnocchi med laks

Hakkebøffer med bløde løg, sauce og hasselback kartofler. Hertil tomatsalat

Gyoza i fad med cremet kokossauce og ris

Gratineret tortellini i fad. Hertil sprød salat

Lynhurtig pasta- og pølseret. Hertil broccoli

And med spicy agurk og pandekager

Ragout med andelår, citrusfrugter og spaghetti

And med rød karry, ananas og ris

Gulerødder– stegt med barbecue