Chili con carne
4 personer
Ingredienser
| 1 pose | chili con carne blanding |
| 3 spsk | olivenolie |
| 400 g | hakket oksekød |
| 2 dåser | hakkede tomater med chili |
| 1 dåse | tomatpasta |
| 1 dl | vand |
| 1 terning | oksebouillon |
Tilberedning
Tip: Kan evt. serveres sammen med kogte ris, creme fraiche, peanuts og hot sauce.
- 1
Varm olien i en gryde. Steg oksekødet under omrøring i 3 minutter ved høj varme.
- 2
Tilsæt den frosne Chili con Carne blanding og lad den simre i 5 minutter.
- 3
Tilsæt derefter de hakkede tomater med chili, tomatpastaen, vand og oksebouillonterning.
- 4
Bring retten i kog og skru herefter ned på halvt blus.
- 5
Lad retten småboble i 20 minutter og servér.
