Brunchpandekager med havre
4 personer
Ingredienser
| 2.5 dl | finvalsede havregryn |
| 2.5 dl | kærnemælk |
| 1 dl | hvedemel |
| 2 stk | æg |
| 1 spsk | sukker |
| 0.5 tsk | natron |
| 0.5 tsk | stødt kardemomme |
| 1 knivspids | salt |
| 2 spsk | flydende margarine |
Tilberedning
- 1
Bland havregryn med mælk og sæt i blød i ca. 15 minutter.
- 2
Pisk mel, æg, sukker, natron, kardemomme og salt i. Tilsæt fedtstof, og pisk dejen helt glat.
- 3
Varm en pande op og steg ca. ½ dl dej pr pandekage. Lad pandekagerne stege i 2-3 minutter, og vend så de steger færdig på den anden side.
Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen.
