Wraps med laks og grøn hummus
4 personer
Ingredienser
Grøn hummus
1 dåse | kikærter |
150 g | frosne ærter |
1 fed | hvidløg |
0,5 stk | økologisk citron |
2 spsk | skyr |
1 spsk | olivenolie |
1 spsk | grofthakket persille |
0,25 tsk | stødt koriander |
salt | |
peber |
Fyld
200 g | gulerod |
0,25 stk | spidskål |
200 g | røget laks i skiver |
4 stk | fuldkornstortilla |
Tilberedning
Tip: Server retten som en let middagsret med råkost til. De er også lækre til frokost eller i madpakken med grøntsager til. Laksen kan evt. erstattes med stegt kylling eller skinke.
Grøn hummus
- 1
Skyl og afdryp kikærterne i en sigte. Optø ærterne. Pres hvidløg. Pres den halve citron.
- 2
Blend kikærterne sammen med citronsaft, ærter, skyr og olie.
- 3
Tilsæt persille, koriander og evt. fintrevet citronskal. Smag til med salt og peber.
Fyld
- 1
Riv gulerødderne groft. Snit spidskålen fint. Smør tortillas med hummus.
- 2
Fordel gulerod og spidskål på, og tryk det lidt ned i hummussen.
- 3
Fordel laksen på, og rul tortillas fast sammen. Rul evt. hver enkelt ind i madpapir.
Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen.