Wraps med laks og grøn hummus

4 personer

Ingredienser

Grøn hummus

1 dåsekikærter
150 gfrosne ærter
1 fedhvidløg
0,5 stkøkologisk citron
2 spskskyr
1 spskolivenolie
1 spskgrofthakket persille
0,25 tskstødt koriander
salt
peber

Fyld

200 ggulerod
0,25 stkspidskål
200 grøget laks i skiver
4 stkfuldkornstortilla

Tilberedning

Tip: Server retten som en let middagsret med råkost til. De er også lækre til frokost eller i madpakken med grøntsager til. Laksen kan evt. erstattes med stegt kylling eller skinke.

Grøn hummus

  • 1

    Skyl og afdryp kikærterne i en sigte. Optø ærterne. Pres hvidløg. Pres den halve citron.

  • 2

    Blend kikærterne sammen med citronsaft, ærter, skyr og olie.

  • 3

    Tilsæt persille, koriander og evt. fintrevet citronskal. Smag til med salt og peber.

Fyld

  • 1

    Riv gulerødderne groft. Snit spidskålen fint. Smør tortillas med hummus.

  • 2

    Fordel gulerod og spidskål på, og tryk det lidt ned i hummussen.

  • 3

    Fordel laksen på, og rul tortillas fast sammen. Rul evt. hver enkelt ind i madpapir.

Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen.
Wraps med laks og grøn hummus