Glutenfri lasagnette med ostesauce

Ingredienser

Morneysauce

25 gsmør
2 spskglutenfri lys brødblanding
2 dlletmælk
1 håndfuldrevet mozzarella
salt
peber
revet muskatnød

Lasagnette

200 ggulerod
1 stkløg
2 spskolivenolie til stegning
2 fedhvidløg
2 tsktørret basilikum
2 tsktørret oregano
400 ghakket oksekød
0,5 dlrødvin
2 dåserhakkede tomater
1 dlvand
2 tsktomatpuré
salt
peber
4 gglutenfri pasta

Tilberedning

Morneysauce

  • 1

    Smelt smør i en gryde.

  • 2

    Tilsæt melet under omrøring og lad det varme godt igennem i et minuts tid.

  • 3

    Tilsæt mælk lidt ad gangen og pisk godt, så der ikke er klumper.

  • 4

    Lad saucen koge i et par minutter, mens du fortsat pisker.

  • 5

    Tilsæt osten og rør rundt til den er inkorporeret i saucen.

  • 6

    Smag saucen til med salt, peber og eventuelt revet muskatnød.

Lasagnette

  • 1

    Riv gulerødderne og hak løg og hvidløg.

  • 2

    Opvarm olien og steg løg og hvidløg til de er klare.

  • 3

    Tilsæt gulerødder og hakket oksekød, og steg til det er gennemstegt.

  • 4

    Tilsæt basilikum, oregano, hakkede tomater, tomatpure, vand og eventuelt rødvin.

  • 5

    Lad det koge i ca. 15 minutter og smag til med salt og peber.

  • 6

    Tilsæt den rå pasta, og smør pastaen godt ind i kødsaucen.

  • 7

    I et fad fordeles pastaen i et jævnt lag.

  • 8

    Fordel mornaysaucen over, så den dækker hele fadet.

  • 9

    Bag i ovnen i 35-40 minutter, eller til den er gylden på toppen og pastaen helt færdig og blød.

Glutenfri lasagnette med ostesauce