Glutenfri bagt pasta med kylling
4 personer
Ingredienser
500 g | kyllingebrystfilet |
350 g | glutenfri pasta |
1 glas | glutenfri tomatsauce |
2 dl | mozzarella |
2 spsk | revet parmesan |
1 kvist | frisk basilikum |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Kog kyllingebrysterne i en gryde med vand og lidt salt til de er gennemkogte (ca. 30 minutter).
- 2
Hæld vandet fra og brug to gafler til at rive kyllingekødet fra hinanden i tynde strimler.
- 3
Opvarm ovnen til 200°.
- 4
Kog pastaen i en gryde med vand og salt til den er al dente, efter anvisningen på pakken.
- 5
Hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden. Tilsæt kyllingekødet og tomatsaucen og rør grundigt rundt.
- 6
Hæld halvdelen af blandingen over i et ildfast fad, drys halvdelen af det revet mozzarella, halvdelen af basilikummen og halvdelen af parmesanosten over pastalaget.
- 7
Hæld resten af pastablandingen ovenpå og fordel resten af mozzarella på toppen.
- 8
Kom fadet i ovnen på 200° i 20-25 minutter.
- 9
Tag fadet ud af ovnen, fordel straks resten af parmesan og frisk basilikum over fadet og server.