Glutenfri bagt pasta med kylling

4 personer

Ingredienser

500 gkyllingebrystfilet
350 gglutenfri pasta
1 glasglutenfri tomatsauce
2 dlmozzarella
2 spskrevet parmesan
1 kvistfrisk basilikum
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Kog kyllingebrysterne i en gryde med vand og lidt salt til de er gennemkogte (ca. 30 minutter).

  • 2

    Hæld vandet fra og brug to gafler til at rive kyllingekødet fra hinanden i tynde strimler.

  • 3

    Opvarm ovnen til 200°.

  • 4

    Kog pastaen i en gryde med vand og salt til den er al dente, efter anvisningen på pakken.

  • 5

    Hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden. Tilsæt kyllingekødet og tomatsaucen og rør grundigt rundt.

  • 6

    Hæld halvdelen af blandingen over i et ildfast fad, drys halvdelen af det revet mozzarella, halvdelen af basilikummen og halvdelen af parmesanosten over pastalaget.

  • 7

    Hæld resten af pastablandingen ovenpå og fordel resten af mozzarella på toppen.

  • 8

    Kom fadet i ovnen på 200° i 20-25 minutter.

  • 9

    Tag fadet ud af ovnen, fordel straks resten af parmesan og frisk basilikum over fadet og server.

Tip: Server denne pastaret med et friskbagt glutenfrit flettet pestobrød.
Glutenfri bagt pasta med kylling