Pizza med skinke og gorgonzola
1 stk
Ingredienser
| 1 pakke | færdiglavet pizzadej |
| 1 glas | pizzasauce |
| 2 stk | tomat |
| 0.5 pakke | skinke i tern |
| 0.5 pakke | parmaskinke |
| 0.25 pakke | gorgonzola |
| 1 pakke | frisk mozzarella |
| 1 stk | skalotteløg/løg |
| 1 fed | hvidløg |
| Basilikum | |
| Olivenolie | |
| Peber |
Tilberedning
- 1
Rul pizzadejen ud og fordel pizzasaucen på hele dejen.
- 2
Skær tomater i skiver og fordel på pizzaen.
- 3
Dræn mozzarella og skær skalotteløg i tynde skiver.
- 4
Fordel de to slags skinke, løg i skiver, gorgonzola, mozzarellastykker og basilikum på pizzaen.
- 5
Stænk lidt olivenolie, revet hvidløg og peber ud over pizzaen.
- 6
Bag pizzaen i en 250° varm ovn i 10-12 minutter. Server straks.
