Kyllingesalat & karse

4 personer

Ingredienser

400 gkyllingebryst
1 terninghønsebouillon
1 bundtgrønne asparges
250 gmarkchampignon
1.5 spskgrov sennep
1 spskdijon sennep
1 dlfed creme fraiche
1 stkcitron
3 spskmayonnaise
1 tsksukker
1 glassoltørret tomater, i ½ eller ¼
1 spskolie
1 bakkekarse, klippet

Tilberedning

  • 1

    Kom kyllingebryst, boullion terning & vand i en gryde – til vandet som minimum dækker kyllingebrysterne – lad det simre i 20-30 minutter (eller til kyllingen er lige netop gennemtilberedt).

  • 2

    Lad kyllingebrysterne køle af i lagen – når de er tilpas afkølede, tages de op af vandet og skæres ud i passende, mundrette stykker. Som alternativ kan forkogt kylling også bruges.

  • 3

    Imens kyllingebrysterne simrer, klargøres de grønne asparges ved at knække bunden af og aspargesene skæres ud.

  • 4

    Bunden af champignonerne skæres af, og svampene skylles let – skær dem ud i skiver eller kvarte og steg dem gyldne i olien.

  • 5

    Dræn de soltørrede tomater.

  • 6

    Kom mayonaise, creme fraiche, sennep & sukker i en skål og miks.

  • 7

    Vend kylling, asparges, champignon & soltørret tomat samt citronskal i.

  • 8

    Smag kyllingesalaten til med sort peber, salt & citronsaft.

  • 9

    Server den med masser af karse på toppen.

Kyllingesalat & karse