Kyllingesalat & karse
4 personer
Ingredienser
400 g | kyllingebryst |
1 terning | hønsebouillon |
1 bundt | grønne asparges |
250 g | markchampignon |
1.5 spsk | grov sennep |
1 spsk | dijon sennep |
1 dl | fed creme fraiche |
1 stk | citron |
3 spsk | mayonnaise |
1 tsk | sukker |
1 glas | soltørret tomater, i ½ eller ¼ |
1 spsk | olie |
1 bakke | karse, klippet |
Tilberedning
- 1
Kom kyllingebryst, boullion terning & vand i en gryde – til vandet som minimum dækker kyllingebrysterne – lad det simre i 20-30 minutter (eller til kyllingen er lige netop gennemtilberedt).
- 2
Lad kyllingebrysterne køle af i lagen – når de er tilpas afkølede, tages de op af vandet og skæres ud i passende, mundrette stykker. Som alternativ kan forkogt kylling også bruges.
- 3
Imens kyllingebrysterne simrer, klargøres de grønne asparges ved at knække bunden af og aspargesene skæres ud.
- 4
Bunden af champignonerne skæres af, og svampene skylles let – skær dem ud i skiver eller kvarte og steg dem gyldne i olien.
- 5
Dræn de soltørrede tomater.
- 6
Kom mayonaise, creme fraiche, sennep & sukker i en skål og miks.
- 7
Vend kylling, asparges, champignon & soltørret tomat samt citronskal i.
- 8
Smag kyllingesalaten til med sort peber, salt & citronsaft.
- 9
Server den med masser af karse på toppen.
