Vegansk tærte med svampe og spinat
4 personer
Ingredienser
Tærtebund
3 dl | mel |
85 g | vegansk smør |
0.25 dl | koldt vand |
1 tsk | salt |
Fyld
1 pakke | veganske filetstykker |
2 spsk | olivenolie |
2 fed | hvidløg |
200 g | svampe |
150 g | frisk spinat |
purløg | |
3 dl | vegansk creme fraiche |
200 g | vegansk ost |
salt | |
peber |
Tilberedning
Tærtebund
- 1
Bland mel og salt sammen i en skål. Smulder smør i og tilsæt gradvist vandet. Ælt dejen færdig og tryk den ned i tærteformen.
- 2
Prik den let på bunden med en gaffel.
Fyld
- 1
Hak hvidløg fint, skær svampe i skiver og snit purløg.
- 2
Varm olivenolien i en stegepande og tilsæt hvidløg, svampe, salt og peber. Lad det simre i et par minutter, inden du blander purløg og filetstykkerne i.
- 3
Lad filetstykkerne blive gennemvarme og tilføj derefter spinaten. Når spinaten er faldet sammen, røres creme fraichen i.
- 4
Hæld fyldet i tærtebunden og top tærten med vegansk ost.
- 5
Bag tærten i ovnen ved 175° i 35-40 minutter.
