Grøn wok med nudler

4 personer

Ingredienser

Wok

400 gungkvæg i tern
kalkunbacon
2 spskolivenolie
400 gbroccoli
200 ggulerod
200 gpastinak
3 stkforårsløg
10 gingefær
1 fedhvidløg
1 stkchili
0,5 terningoksebouillon
1 dlsojasauce
1 spskhonning

Tilbehør

250 gnudler
25 gcashewnødder
0,5 bundtkoriander
0,5 bundtpersille

Tilberedning

  • 1

    Rens grøntsagerne. Skær broccoli i små buketter og skær de øvrige grøntsager i tynde strimler.

  • 2

    Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og dryp dem af i en sigte.

  • 3

    Riv ingefær, hak chilien fint og pres hvidløget.

  • 4

    Varm olien i en wokpande og rist friskrevet ingefær, finthakket chili og presset hvidløg heri sammen med oksekød og strimlet kalkunbacon. Tilsæt grøntsagerne og steg videre ved god varme og under jævnlig omrøring til grøntsagerne er møre, men stadig sprøde, ca. 5 minutter.

  • 5

    Opløs oksebouillonterningen i ½ dl vand. Bland soja og honning i oksebouillonen og hæld sovsen ud over ingredienserne på panden. Rør rundt og kog op.

  • 6

    Hak cashewnødderne groft.

  • 7

    Vend nudlerne i retten og drys med cashewnødder, skyllet frisk koriander og persille.

Dette er en nøglehulsmærket opskrift.
Grøn wok med nudler