Cornflakes kylling på spyd med sweet chili dip
4 personer
Ingredienser
Kylling
2 stk | kyllingebryst |
0.5 spsk | karry |
0.5 spsk | paprika |
0.5 stk | citron |
2.5 spsk | mel |
2 stk | æg |
125 g | cornflakes |
0.5 l | olivenolie |
Sweet chili dip
0.5 flaske | sweet chili sauce |
0.5 spsk | sojasauce |
0.5 spsk | østerssauce |
1 stk | lime |
0.5 spsk | karry |
0.5 bundt | forårsløg |
0.5 stk | rødløg |
salt | |
peber |
Tilberedning
Tip: Læg ikke for mange spyd af gangen i gryden, så koger de bare. Giv dem hellere en tur i en varm ovn alle sammen til sidst.
Kylling
- 1
Skær kylling i skiver og vend i karry og paprika. Krydr med salt og peber og lad trække i en times tid.
Sweet chili dip
- 1
Skær forårsløg i tynde skiver og hak rødløg.
- 2
Bland sweet chili med soja, østerssauce, saft og skal fra lime og karry. Tilsæt forårsløg og rødløg. Lad det trække i en time.
Kylling
- 1
Varm olien op i en høj gryde.
- 2
Vend kødet i mel og sæt det på spyd. Dyp dem derefter i æg som er pisket sammen med skal og saft fra en citron. Til sidst vendes de i let knuste cornflakes.
- 3
Dyp kødet i den varme olie, til de er gyldenbrune (ca. 5-7 minutter). Læg spyddene på køkkenrulle, drys med lidt salt og servér straks.
