Cornflakes kylling på spyd med sweet chili dip

4 personer

Ingredienser

kylling

2 stkkyllingebryst
0,5 spskkarry
0,5 spskpaprika
0,5 stkcitron
2,5 spskmel
2 stkæg
125 gcornflakes
0,5 lolivenolie

Sweet chili dip

0,5 flaskesweet chili sauce
0,5 spsksojasauce
0,5 spskøsterssauce
1 stklime
0,5 spskkarry
0,5 bundtforårsløg
0,5 stkrødløg
salt
peber

Tilberedning

Tip: Læg ikke for mange spyd af gangen i gryden, så koger de bare. Giv dem hellere en tur i en varm ovn alle sammen til sidst, så du kan nyde kampen.
  • 1

    Kyllingen skæres i skiver og vendes med karry og paprika. Krydres med salt og peber og trækker i en times tid. I mellemtiden laves dippen.

  • 2

    Skær forårsløg i tynde skiver og hak rødløg.

  • 3

    Bland sweet chili med soja, østerssauce, saft og skal fra lime og karry.

  • 4

    Tilsæt herefter forårsløg og rødløg. Lad det trække i en time.

  • 5

    Varm olien op i en høj gryde.

  • 6

    Vend kødet i mel og sæt det på spyd.

  • 7

    Dyp dem derefter i æg som er pisket sammen med skal og saft fra en citron. Til sidst vendes de i let knuste cornflakes.

  • 8

    Derefter dyppes kødet i varm olie til de er gyldenbrune (ca. 5-7 minutter).

  • 9

    Læg spyddene på køkkenrulle, drys med lidt salt og servér straks.

Cornflakes kylling på spyd med sweet chili dip