Cornflakes kylling på spyd med sweet chili dip

4 personer

Ingredienser

Kylling

2 stkkyllingebryst
0.5 spskkarry
0.5 spskpaprika
0.5 stkcitron
2.5 spskmel
2 stkæg
125 gcornflakes
0.5 lolivenolie

Sweet chili dip

0.5 flaskesweet chili sauce
0.5 spsksojasauce
0.5 spskøsterssauce
1 stklime
0.5 spskkarry
0.5 bundtforårsløg
0.5 stkrødløg
salt
peber

Tilberedning

Tip: Læg ikke for mange spyd af gangen i gryden, så koger de bare. Giv dem hellere en tur i en varm ovn alle sammen til sidst.

Kylling

  • 1

    Skær kylling i skiver og vend i karry og paprika. Krydr med salt og peber og lad trække i en times tid.

Sweet chili dip

  • 1

    Skær forårsløg i tynde skiver og hak rødløg.

  • 2

    Bland sweet chili med soja, østerssauce, saft og skal fra lime og karry. Tilsæt forårsløg og rødløg. Lad det trække i en time.

Kylling

  • 1

    Varm olien op i en høj gryde.

  • 2

    Vend kødet i mel og sæt det på spyd. Dyp dem derefter i æg som er pisket sammen med skal og saft fra en citron. Til sidst vendes de i let knuste cornflakes.

  • 3

    Dyp kødet i den varme olie, til de er gyldenbrune (ca. 5-7 minutter). Læg spyddene på køkkenrulle, drys med lidt salt og servér straks.

Cornflakes kylling på spyd med sweet chili dip