
Sæsonmad
103 opskrifter

Stegt torsk med rød karry, kokos og nudler

Bagt mørksej med sorte oliven og ratatouille

Stegte skrubber med spidskål, hasselnødder og soya

Smørstegt torsk med fransk inspireret grøntsagsblanding

Grillstegte kyllingelårsteaks med kartofler, tomat salsa og mynte creme

Kamben med stegte gulerødder og hytteost dressing

Grillede nakkekoteletter med stegt spidskål og sød kartoffel med krydderurtesmør

Grillede spareribs med hjemmelavet BBQ sauce (sous vide)

Kamben med grillede grøntsager og nye kartofler vendt i urtedressing

Helstegt blomkål med et asiatisk twist

Hamburgerryg med klassisk grønlangkål

Herregårdskotelet med varm mango chutney

Kyllingefrikadeller

And-wich

Gulerods-/sellerisuppe

Glutenfri pizza på grill

Couscous med oksekød, aubergine, squash, porrer og røde bønner

Helstegt Ibérico Presa med kryddersmør og grøntsagssauté

Flæskesteg med parmesangratinerede kartofler og jordskokker

Vegansk tærte med svampe og spinat