Sæsonmad

91 opskrifter
Kyllingefrikadeller
Asiatisk blomkål
Gammeldags grydestegt kylling
Grillet skinkeschnitzel med nye danske kartofler og forårsløg
Helstegt Ibérico Presa med kryddersmør og grøntsagssauté
Helstegt rødspætte i brunet smør med asparges
Stegte ris med soya, kylling og broccoli
Ølbraiserede grisekæber med kartoffel-rodfrugtmos
Sommerlaks
Asparges med sprød serranoskinke
Lynstegt torsk
Dåvildt grydesteg i fløde med druer og svampe
Flæskesteg med parmesangratinerede kartofler og jordskokker
Kartoffelsalat
Krebinetter med ost og rodfrugtmos
Andebryststeg med skysauce
Aspargessuppe
Dyreragout
Cuvette med lun rødbedesalat
Vildtsauce
Glaseret hamburgerryg med dampet grønt og kartofler
Fasan a la orange
Laks med små kartofler og asparges
Bagte rodfrugter
Andesauce
Revelsben med bagte rødbeder og friskostcreme
Rosastegt dåvildtfilet
BBQ-marineret culotte med flødekartofler
Vinterkålsalat
Andebryst med appelsinsmør og grillet majs
Krydret hakkebøf med bløde løg, grovmos og råmarinerede rødbeder
Græskarsuppe
Bøf Lindstrøm
Gråand med champignon a la creme
Rødbede- og peberrodssalat
Oksemørbrad med bagte hvidløg, tomater og rødvinssauce
Gulerods-/sellerisuppe
Porrer i vinaigrette
Glutenfri andebryst med brun sauce og appelsin
Ærtesuppe
Braiseret kalveskank med rodfrugtpuré
Ølbraiseret kylling
Pitabrød med kylling i karry
Krondyrkølle
Grillet laks
Helstegt rødspætte med rejer i asparges
Glutenfri pizza på grill
Couscous med oksekød, aubergine, squash, porrer og røde bønner
Jordskokkesuppe
Grydesteg
Salat med varmrøget ørredfilet og hvide asparges
Kyllingesuppe
Hokkaidosuppe med bacon
Hel fasan med varm nøddepesto og broccoli
Ovnstegt kylling med honning, citron, bagte rodfrugter og agurkerelish
Tomatsuppe med oksekød
And-wich
Nye kartofler i sommersmør med grillede asparges
Klassisk andesteg
Hjemmelavet rødkål
Stegt rødspættefilet med spidskål i citroncreme
Frikadeller med kartoffelsalat og spidskål
Æble-bacon frikadeller med bagte rodfrugter
Medister med æble og rødkålssalat
Vegansk tærte med svampe og spinat
Herregårdskotelet med sauterede æbler, porrer, løg og abrikoser
Koteletter i fad
Jordskokkerisotto
Fasanfilet med provencalsk pasta
Stegte rødspættefileter med kartofler, persillesovs og spidskålsalat
Grillet ørredfilet med aspargessalat
Torsk i fad
Grillet hel rødspætte med cremet asparges- og spinatsauce
Hel kylling med timian og honning
Blomkålssuppe med bacon og pinjekerner
Revelsben med knuste kartofler og pandestegte løg
Grillet herregårdskotelet med svampe
Rugmelsstegt havkat med blomkål i karrycreme
Glutenfri kartoffel-porresuppe
Grillet havkat i folie
Revelsben med sommersalat og mormordressing
Cremet thaisuppe med kokosmælk og karry
Cremet blomkålssuppe
Risotto med spinat og citrondampet laks og asparges
Ribeye med rødvinssauce og garniture
Krondyrkøllesteg med champignon og mandler
Frisk sommersalat
Culotte med kartoffel/pastinakmos og svampe
Grøn wok med nudler
Krydret tomatsuppe med kidneybønner og basilikumolie
Champignon i pesto