Sæsonmad
20 opskrifter
Stegte rødspættefileter med kartofler, persillesovs og spidskålsalat
Medister med æble og rødkålssalat
Krondyrkøllesteg med champignon og mandler
Frikadeller med kartoffelsalat og spidskål
Andebryst med appelsinsmør og grillet majs
Ølbraiserede grisekæber med kartoffel-rodfrugtmos
Krebinetter med ost og rodfrugtmos
Andebryststeg med skysauce
Glaseret hamburgerryg med dampet grønt og kartofler
Grillet skinkeschnitzel med nye danske kartofler og forårsløg
Grillet hel rødspætte med cremet asparges- og spinatsauce
Helstegt rødspætte med rejer i asparges
Nye kartofler i sommersmør med grillede asparges
Laks med små kartofler og asparges
Culotte med kartoffel/pastinakmos og svampe
Grøn wok med nudler
Hjemmelavet rødkål
Risotto med spinat og citrondampet laks og asparges
Champignon i pesto
Ribeye med rødvinssauce og garniture