Sæsonmad
20 opskrifter
Ribeye med rødvinssauce og garniture
Champignon i pesto
Risotto med spinat og citrondampet laks og asparges
Frikadeller med kartoffelsalat og spidskål
Stegte rødspættefileter med kartofler, persillesovs og spidskålsalat
Grillet ørredfilet med aspargessalat
Krydret tomatsuppe med kidneybønner og basilikumolie
Hjemmelavet rødkål
Krondyrkøllesteg med champignon og mandler
Cremet blomkålssuppe
Grøn wok med nudler
Cremet Thaisuppe med kokosmælk og karry
Revelsben med sommersalat og mormordressing
Culotte med kartoffel/pastinakmos og svampe
Grillet havkat i folie
Rugmelsstegt havkat med blomkål i karrycreme
Medister med æble og rødkålssalat
Klassisk andesteg
Grillet herregårdskotelet med svampe
Blomkålssuppe med bacon og pinjekerner