
Sæsonmad
107 opskrifter

Mørksej med citron, feta og olivenolie

Grillede okse-spyd, grov salat og myntedip

Kotelet med skaft, BBQ og lun bønnesalat

Kyllinge lårsteaks, søde kartofler og tomatiseret græsk yoghurt creme

Hornfisk, kartoffelsalat og ærter

Stegt torsk med rød karry, kokos og nudler

Bagt mørksej med sorte oliven og ratatouille

Stegte skrubber med spidskål, hasselnødder og soya

Smørstegt torsk med fransk inspireret grøntsagsblanding

Grillstegte kyllingelårsteaks med kartofler, tomat salsa og mynte creme

Kamben med stegte gulerødder og hytteost dressing

Grillede nakkekoteletter med stegt spidskål og sød kartoffel med krydderurtesmør

Grillede spareribs med hjemmelavet BBQ sauce (sous vide)

Kamben med grillede grøntsager og nye kartofler vendt i urtedressing

Helstegt blomkål med et asiatisk twist

Hamburgerryg med klassisk grønlangkål

Herregårdskotelet med varm mango chutney

Kyllingefrikadeller

And-wich

Gulerods-/sellerisuppe