Wraps med oksekød
4 personer
Ingredienser
Kødsauce
| 400 g | hakket oksekød |
| 100 g | skinke i strimler |
| 1 stk | løg |
| 1 stk | gulerod |
| 2 fed | hvidløg |
| 2 spsk | olie |
| 1 spsk | paprika |
| 1 spsk | tomatpuré |
| 1 dl | ketchup |
| 1 tsk | salt |
| 1 tsk | peber |
| 1 spsk | sennep |
| 1 dåse | hakkede tomater |
Fyld
| 1 bæger | creme fraiche |
| 0.5 stk | iceberg salat |
| 2 stk | tomat |
| 3 stk | gulerod |
| 1 dåse | løse majs |
Tilbehør
| 8 stk | tortillas |
Tilberedning
Kødsauce
- 1
Skræl gulerod samt pil løg og hvidløg. Riv løg, hvidløg og gulerod og kom det i en skål.
- 2
Tag en gryde. Tilsæt olie og varm den op på højeste blus.
- 3
Svits det hakkede oksekød sammen med skinkestrimlerne. Tilsæt de revne grøntsager og rør det sammen.
- 4
Skru ned til middelvarme. Tilsæt paprika, tomatpuré, ketchup, sennep samt salt og peber. Lad simre i 5 minutter, mens der røres i gryden.
- 5
Tilsæt de hakkede tomater og lad kødsaucen simre ved middelvarme i 5-10 minutter. Rør jævnligt i gryden undervejs. Er der meget væske i kødsaucen, skal den simre et par minutter mere.
Fyld
- 1
Snit salaten og skær tomater i både. Riv derefter gulerødder og dræn majs.
- 2
Læg tortillaerne i en bunke og læg dem på risten, hvorefter de varmes i en forvarmet ovn i 2-3 minutter.
- 3
Servér med den varme kødsovs, creme fraiche og fyld.
