Wraps med oksekød

4 personer

Ingredienser

Kødsauce

400 ghakket oksekød
100 gskinke i strimler
1 stkløg
1 stkgulerod
2 fedhvidløg
2 spskolie
1 spskpaprika
1 spsktomatpuré
1 dlketchup
1 tsksalt
1 tskpeber
1 spsksennep
1 dåsehakkede tomater

Fyld

1 bægercreme fraiche
0,5 stkiceberg salat
2 stktomat
3 stkgulerod
1 dåseløse majs

Tilbehør

8 stktortillas

Tilberedning

Kødsauce

  • 1

    Skræl gulerod samt pil løg og hvidløg. Riv løg, hvidløg og gulerod og kom det i en skål.

  • 2

    Tag en gryde. Tilsæt olie og varm den op på højeste blus.

  • 3

    Svits det hakkede oksekød sammen med skinkestrimlerne. Tilsæt de revne grøntsager og rør det sammen.

  • 4

    Skru ned til middelvarme. Tilsæt paprika, tomatpuré, ketchup, sennep samt salt og peber. Lad simre i 5 minutter, mens der røres i gryden.

  • 5

    Tilsæt de hakkede tomater og lad kødsaucen simre ved middelvarme i 5-10 minutter. Rør jævnligt i gryden undervejs. Er der meget væske i kødsaucen, skal den simre et par minutter mere.

Fyld

  • 1

    Snit salaten og skær tomater i både. Riv derefter gulerødder og dræn majs.

  • 2

    Læg tortillaerne i en bunke og læg dem på risten, hvorefter de varmes i en forvarmet ovn i 2-3 minutter.

  • 3

    Servér med den varme kødsovs, creme fraiche og fyld.

Wraps med oksekød