Lårsteak med teriyaki og grøntsagsbund

4 personer

Ingredienser

600 glårfilet eller overlår
2 poserNemt og Grønt Teriyaki sauce
1 dåsekokosmælk
peber
fint salt
2 spskfedtstof til stegning
1 stkcitron
1 stkradicchio salat, eller lign.

Tilberedning

Kyllingelårsteak

  • 1

    Salt kyllingelårene let.

  • 2

    Bruger du overlår, steges disse gyldne på skindsiden på varm en pande.

  • 3

    Når fileterne er ved at være færdigstegte, tilsæt teriyaki saucen og steg færdigt.

  • 4

    Bruger du lårfilet, pensles disse med teriaki og tilberedes i en forvamet ovn ved 220° i ca 20 min.

Grøntsagsbund

  • 1

    Varm en stor pande op og steg grøntsagsblandingen af på panden.

  • 2

    Når grøntsagerne begynder at blive gyldne, tilsæt kokosmælken og kog det let ind.

  • 3

    Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.

  • 4

    Fordel teriyaki kyllingen ovenpå grøntsagsbunden og riv frisk citronskal over.

Server med en god salat til.
Lårsteak med teriyaki og grøntsagsbund