Lårsteak med teriyaki og grøntsagsbund
4 personer
Ingredienser
| 600 g | lårfilet eller overlår |
| 2 poser | Nemt og Grønt Teriyaki sauce |
| 1 dåse | kokosmælk |
| peber | |
| fint salt | |
| 2 spsk | fedtstof til stegning |
| 1 stk | citron |
| 1 stk | radicchio salat, eller lign. |
Tilberedning
Kyllingelårsteak
- 1
Salt kyllingelårene let.
- 2
Bruger du overlår, steges disse gyldne på skindsiden på varm en pande.
- 3
Når fileterne er ved at være færdigstegte, tilsæt teriyaki saucen og steg færdigt.
- 4
Bruger du lårfilet, pensles disse med teriaki og tilberedes i en forvamet ovn ved 220° i ca 20 min.
Grøntsagsbund
- 1
Varm en stor pande op og steg grøntsagsblandingen af på panden.
- 2
Når grøntsagerne begynder at blive gyldne, tilsæt kokosmælken og kog det let ind.
- 3
Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
- 4
Fordel teriyaki kyllingen ovenpå grøntsagsbunden og riv frisk citronskal over.
Server med en god salat til.
