Kyllingeinderfilet med tomatlasagne og salat
4 personer
Ingredienser
Tomatlasagne
4 stk | løg |
1 fed | hvidløg |
0,5 tsk | tørret timian |
2 tsk | olivenolie |
6 stilke | bladselleri |
1 dåse | hakkede tomater |
1 tsk | fint salt |
0,5 tsk | peber |
200 g | lasagneplader |
3 stk | tomat |
100 g | revet ost |
1 tsk | olie til smøring af fad |
Kylling
400 g | kyllingeinderfilet |
1 tsk | olivenolie |
1 tsk | fint salt |
peber |
Salat
2 poser | salat |
2 spsk | balsamico |
Tilberedning
Tomatlasagne
- 1
Skræl løg og hvidløg og hak det fint. Rens bladselleri og skær i tynde skiver. Skyl tomater og skær dem i skiver.
- 2
Sauter løg og hvidløg med timian i olie i en gryde ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt bladselleri og hakkede tomater. Kog saucen i ca. 5 min. og smag til med 1 tsk. fint salt og peber.
- 3
Smør et ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm) med olie.
- 4
Læg et tyndt lag tomatsauce i bunden af fadet, og læg herefter et lag lasagneplader. Gentag til alt er brugt op. Øverste lag skal være tomatskiver og revet ost.
- 5
Sæt lasagnefadet i ovnen ved ca. 175° i 25-30 min.
Kylling
- 1
Pensl kyllingeinderfileterne med olie og krydr med salt og peber.
- 2
Sæt dem på små spyd, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og steg sammen med lasagnen.
Salat
- 1
Skyl og rens salaten. Dryp med lidt balsamico eller citronsaft.
- 2
Anret tomatlasagne, kylling og salat på tallerkener og servér.