Gule beder med sesamdressing
Ingredienser
| 5 stk | store gule beder |
| 1 pose | Sesamdressing |
| 1 stk | øko citron, saft + skal |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Kog 4 ud af de 5 gule beder møre, i letsaltet vand. De skal (afhængigt af størrelse) have cirka 20 minutter. Når de gule beder er møre, tages de op af det kogende vand og køles let af – herefter smuttes skrællen af, og top/bund skæres væk.
- 2
Mens de 4 beder koges, skrælles den sidste bede og skæres tyndt ud (gerne ved hjælp af et mandolinjern).
- 3
Skær de lune beder ud i både og vend dem sammen med de tyndt skårne beder. Mariner det hele op i lidt af sesamdressingen og smag det hele til med salt, peber, citronskal og saft.
Tip: Server gerne de gule beder med sesam (sort eller hvid) drysset over.
