Burger med bacon og bacon-mayo
4 personer
Ingredienser
Bacon mayo
| 250 g | bacon |
| 2 stk | løg |
| 2 spsk | kapers |
| 6 spsk | mayonnaise |
Burger
| 4 stk | burgerbolle |
| 4 stk | burger bøffer |
| 4 stk | cheddarost i skiver |
| 4 stk | drueagurk |
| 2 håndfulde | feldsalat |
Tilberedning
Bacon mayo
- 1
Steg bacon sprødt.
- 2
Læg 8 skiver bacon til side, og hak det resterende fint.
- 3
Hak løg fint og steg løg i baconfedtet til de er glasklare og har taget en smule farve.
- 4
Vend hakket bacon, bløde løg, kapers og mayonnaise sammen. Krydr godt med peber.
Bøf
- 1
Steg bøffen på hver side i 3 minutter. Efter den vendes første gang, lægges osten på bøffen.
- 2
Lad bøffen trække i 3-4 minutter.
- 3
I mellemtiden steges bollen på skærefladerne på panden. Fjern eventuelt en smule fedt fra panden først.
Det sidste
- 1
Saml burgeren med bacon mayo, salat, bøf, bacon og skiver af drueagurker.
