Burger med bacon og bacon-mayo

4 personer

Ingredienser

Bacon mayo

250 gbacon
2 stkløg
2 spskkapers
6 spskmayonnaise

Burger

4 stkburgerbolle
4 stkburger bøffer
4 stkcheddarost i skiver
4 stkdrueagurk
2 håndfuldefeldsalat

Tilberedning

Bacon mayo

  • 1

    Steg bacon sprødt.

  • 2

    Læg 8 skiver bacon til side, og hak det resterende fint.

  • 3

    Hak løg fint og steg løg i baconfedtet til de er glasklare og har taget en smule farve.

  • 4

    Vend hakket bacon, bløde løg, kapers og mayonnaise sammen. Krydr godt med peber.

Bøf

  • 1

    Steg bøffen på hver side i 3 minutter. Efter den vendes første gang, lægges osten på bøffen.

  • 2

    Lad bøffen trække i 3-4 minutter.

  • 3

    I mellemtiden steges bollen på skærefladerne på panden. Fjern eventuelt en smule fedt fra panden først.

Det sidste

  • 1

    Saml burgeren med bacon mayo, salat, bøf, bacon og skiver af drueagurker.

Burger med bacon og bacon-mayo