Jordskokkerisotto

4 personer

Ingredienser

250 grisottoris
2 stkjordskok
1 bakkechampignon
0,5 bakkecherrytomat
1 stkløg
2 fedhvidløg
1 stkcitron
2 spskmascarpone
2 dlhvidvin
6 dlvand
100 gparmesan
2 spskolivenolie
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Skræl jordskokkerne og skær dem i små firkanter. Rens champignon og skær dem i skiver. Hak løg og hvidløg.

  • 2

    Svitses løg, hvidløg og jordskokker i en gryde uden det tager farve.

  • 3

    Tilsæt risottoris og vend det hele sammen. Hæld hvidvin ved og rør til den er fordampet.

  • 4

    Kom champignon og overskårne cherrytomater ved.

  • 5

    Tilsæt mascarpone og revet parmesanost i og afrund med friskrevet citronskal. Smag til med salt og peber.

  • 6

    Afslut med lidt reven parmesanost, olivenolie og friskkværnet peber.

Jordskokkerisotto