Indisk pastaret

4 personer

Ingredienser

500 gpasta penne
500 ghakket oksekød
4 spskkarry
6 fedhvidløg
1 stkløg
1 bakkechampignon
0,5 bundtrosmarin
0,5 bundttimian
1 spskdijon sennep
50 gsmør
olie til stegning
revet parmesanost

Tilberedning

  • 1

    Skær hvidløgfed i skiver og hak løg. Rens champignon og skær i skiver.

  • 2

    Kom lidt olivenolie i en brandvarm gryde. Tilsæt hakket oksekød, rosmarin, timian, hvidløg i skiver, hakket løg og champignon. Sautér ved høj varme.

  • 3

    Kog pastaen. Den skal have bid. Gem lidt pastavand.

  • 4

    Tilsæt smør og karry i kødblandingen. Tilsæt dijonsennep, og smag til med salt og peber.

  • 5

    Tilføj pasta til saucen, bland den og se pastaen få farve. Tilføj lidt pastavand og bland det hele godt sammen.

  • 6

    Riv parmesanost over retten, krydr med frisk peber og kom et par dråber olivenolie henover. Servér straks.

Indisk pastaret