Indisk inspireret pastaret
4 personer
Ingredienser
| 500 g | pasta penne |
| 400 g | hakket oksekød |
| 4 spsk | karry |
| 6 fed | hvidløg |
| 1 stk | løg |
| 1 bakke | champignon |
| 0.5 bundt | rosmarin |
| 0.5 bundt | timian |
| 1 spsk | dijon sennep |
| 50 g | smør |
| olie til stegning | |
| revet parmesanost |
Tilberedning
- 1
Skær hvidløgfed i skiver og hak løg. Rens champignon og skær i skiver.
- 2
Kom lidt olivenolie i en brandvarm gryde. Tilsæt hakket oksekød, rosmarin, timian, hvidløg i skiver, hakket løg og champignon. Sautér ved høj varme.
- 3
Kog pastaen. Den skal have bid. Gem lidt pastavand.
- 4
Tilsæt smør og karry i kødblandingen. Tilsæt dijonsennep, og smag til med salt og peber.
- 5
Tilføj pasta til saucen, bland den og se pastaen få farve. Tilføj lidt pastavand og bland det hele godt sammen.
- 6
Riv parmesanost over retten, krydr med frisk peber og kom et par dråber olivenolie henover. Servér straks.
