Wrap med flødeost, skinke og rucola
4 personer
Ingredienser
Flødeostecreme
200 g | flødeost naturel |
0,5 spsk | sojasauce |
0,5 stk | citron |
50 g | soltørrede tomater |
50 g | mandler |
0,5 bundt | basilikum |
salt | |
peber |
Fyld
0,5 pakke | rucola |
5 stk | tortillawarps |
200 g | skinke i skiver |
Tilberedning
Flødeostcreme
- 1
Rør flødeost sammen med soja og citronsaft.
- 2
Hak soltørrede tomater, mandler og basilikumblade fint. Rør det sammen med flødeosten.
- 3
Smag flødeostcremen til med salt og peber og sæt på køl.
Fyld
- 1
Skyl rucola i en sigte og lad dryppe af.
- 2
Tag en wrap ad gangen og smør med flødeostcreme. Fordel herefter skinkeskiverne på den ene halvdel af wrappen (skinken fordeles mellem alle wraps). Fordel herefter en håndfuld rucola ovenpå skinken.
- 3
Rul wrappen stramt sammen. Start fra den ende, hvor der er skinke og rucola, så den side med flødeostcreme fungerer som ”lim”, hvilket får wrappen til at hænge fast.
- 4
Vend wrappen, så flappen er nedad mod skærebrættet, og skær hver wrap ud i 2-3 stykker inden servering.