Wrap med flødeost, skinke og rucola

4 personer

Ingredienser

Flødeostecreme

200 gflødeost naturel
0,5 spsksojasauce
0,5 stkcitron
50 gsoltørrede tomater
50 gmandler
0,5 bundtbasilikum
salt
peber

Fyld

0,5 pakkerucola
5 stktortillawarps
200 gskinke i skiver

Tilberedning

Flødeostcreme

  • 1

    Rør flødeost sammen med soja og citronsaft.

  • 2

    Hak soltørrede tomater, mandler og basilikumblade fint. Rør det sammen med flødeosten.

  • 3

    Smag flødeostcremen til med salt og peber og sæt på køl.

Fyld

  • 1

    Skyl rucola i en sigte og lad dryppe af.

  • 2

    Tag en wrap ad gangen og smør med flødeostcreme. Fordel herefter skinkeskiverne på den ene halvdel af wrappen (skinken fordeles mellem alle wraps). Fordel herefter en håndfuld rucola ovenpå skinken.

  • 3

    Rul wrappen stramt sammen. Start fra den ende, hvor der er skinke og rucola, så den side med flødeostcreme fungerer som ”lim”, hvilket får wrappen til at hænge fast.

  • 4

    Vend wrappen, så flappen er nedad mod skærebrættet, og skær hver wrap ud i 2-3 stykker inden servering.

Wrap med flødeost, skinke og rucola