Tacos med kebab, hjemmelavet salsa og spidskål

4 personer

Ingredienser

Hjemmelavet salsa

2 stktomater
4 fedhvidløg
2 stkskalotteløg
1 stkchili
4 spskolivenolie
2 spskæblecidereddike
1 tskspidskommen
2 tskpaprika

Syltede rødløg

2 stkrødløg
2 dleddike
2 dlvand
159 gsukker
20 stkpeberkorn

Fyld

12 stktacos
2 pakkerkebab
300 gspidskål
4 stkavocado
frisk koriander

Tilberedning

Hjemmelavet salsa

  • 1

    Flæk tomaten og skalotteløget.

  • 2

    Kom tomat, skalotteløg, hvidløg og chilier i en bradepande. Grill i ovnen i cirka 7-8 minutter eller til de har taget farve. Det må godt være letbrændte.

  • 3

    Kom i en blender sammen med olie, eddike og krydderier. Blend til konsistensen er nogenlunde ensartet. Smag til med salt og peber.

  • 4

    Kom over i et skoldet glas.

Syltede løg

  • 1

    Skræl og skær løget i tynde skiver. Gerne på et mandolinjern.

  • 2

    Kom eddike, vand, sukker og peberkorn i en kasserolle og bring i kog til sukkeret er opløst.

  • 3

    Kom løgskiverne i lagen og lad det trække i minimum 20 minutter. Gerne længere.

Fyld

  • 1

    Varm tacos efter anvisning på pakken.

  • 2

    Steg kødet på en varm pande med en smule olie, til det har taget en smule farve. Sørg for at have god varme på. Det skal stege i cirka 2-3 minutter.

  • 3

    Arranger tacos på et fad. Kom spidskål i bunden og næst kødet. Top med skiver af avocado, syltede løg, frisk koriander og salsa.

  • 4

    Server eventuelt et par limebåde sammen med.

Tacos med kebab, hjemmelavet salsa og spidskål