Chopped bagels med friskost og grøntsager
4 personer
Ingredienser
| 4 stk | Bagels |
| 30 g | Spinatblade |
| 20 stk | Cherrytomater |
| 1 stk | Agurk |
| 1 stk | Rød peberfrugt |
| 2 stk | Avocado |
| 200 g | Pikantost |
| 200 g | Snackgulerødder |
| Salt | |
| Peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 47: Pikantost og snackgulerødder.
- 1
Lun bagelsene efter anvisningen på posen.
- 2
Skyl grøntsagerne. Fjern kernehuset fra peberfrugten, flæk avocadoerne og fjern stenene.
- 3
Fordel spinat, cherrytomater, avocado samt halvdelen af agurken og halvdelen peberfrugten på et skærebræt og hak det i små stykker. Vend det hele sammen med friskosten til en ensartet masse - enten direkte på spækbrættet eller i en skål. Smag til med salt og peber.
- 4
Skær den anden halvdel af agurken og peberfrugten i stave og skræl gulerødderne.
- 5
Læg de lune bagels sammen med fyldet og server med gnavegrønt som tilbehør.
