Risotto med spinat og citrondampet laks og asparges

4 personer

Ingredienser

Ingredienser

4 stklaksfilet
2 dlvarmt vand
0,5 stkøkologisk citron
1 bundtasparges
2 poserrisotto med cheddarost, spinat og flødesauce
salt
peber

Pynt

1 poserucola
1 pakkeparmesan

Tilberedning

  • 1

    Læg laksefileterne i et lille ildfast fad, og kom varmt vand i bunden, så bunden er dækket med et par mm.

  • 2

    Krydr laksen med salt og peber og placér citronskiver ovenpå. Læg alufolie over, og damp laksen i ca. 14-16 minutter ved 180° varmluft.

  • 3

    Skyl asparges. Halvér på langs og skær ud i 3 cm lange stykker.

  • 4

    Opvarm en pande. Tilsæt asparges, 3 spsk. vand og risotto fra pose. Tilbered risottoen ved middel/høj varme, i ca. 7 minutter. Rør jævnligt, til saucen er cremet.

  • 5

    Servér risottoen med laks og pynt med rucolasalat og revet parmesan.

Risotto med spinat og citrondampet laks og asparges