Risotto med spinat og citrondampet laks og asparges
4 personer
Ingredienser
Ingredienser
4 stk | laksfilet |
2 dl | varmt vand |
0,5 stk | økologisk citron |
1 bundt | asparges |
2 poser | risotto med cheddarost, spinat og flødesauce |
salt | |
peber |
Pynt
1 pose | rucola |
1 pakke | parmesan |
Tilberedning
- 1
Læg laksefileterne i et lille ildfast fad, og kom varmt vand i bunden, så bunden er dækket med et par mm.
- 2
Krydr laksen med salt og peber og placér citronskiver ovenpå. Læg alufolie over, og damp laksen i ca. 14-16 minutter ved 180° varmluft.
- 3
Skyl asparges. Halvér på langs og skær ud i 3 cm lange stykker.
- 4
Opvarm en pande. Tilsæt asparges, 3 spsk. vand og risotto fra pose. Tilbered risottoen ved middel/høj varme, i ca. 7 minutter. Rør jævnligt, til saucen er cremet.
- 5
Servér risottoen med laks og pynt med rucolasalat og revet parmesan.