Stegte kantareller med tomatvinaigrette

4 personer

Ingredienser

300 gkantareller
1 posetomatvinaigrette
salt, gerne flagesalt
0.5 stkcitron, både saft & skal
2 spsksmør

Tilberedning

  • 1

    Vask eller børst kantarellerne alt efter hvor meget sand eller jord der er på.

  • 2

    Kom dem på en pande med smørret & lad dem simre i smørret i 6-8 minutter. Uden for meget farve. Kom 1 pose tomatvinaigrette på til sidst. Man kan evt bruge 1 ½

  • 3

    Steg videre i 1 minut og smag til med citronsaft, salt og peber. Hæld derefter over på en tallerken med et stykke køkkenrulle.

  • 4

    Anret gerne med lidt hakket revet citronskal, evt. persille, timian eller tørret oregano.

Tip: Kan evt. bruges som en forret, garniture eller snack, serveret med hele salatblade eller ristet brød til.
Stegte kantareller med tomatvinaigrette