Stegte kantareller med tomatvinaigrette
4 personer
Ingredienser
300 g | kantareller |
1 pose | tomatvinaigrette |
salt, gerne flagesalt | |
0.5 stk | citron, både saft & skal |
2 spsk | smør |
Tilberedning
- 1
Vask eller børst kantarellerne alt efter hvor meget sand eller jord der er på.
- 2
Kom dem på en pande med smørret & lad dem simre i smørret i 6-8 minutter. Uden for meget farve. Kom 1 pose tomatvinaigrette på til sidst. Man kan evt bruge 1 ½
- 3
Steg videre i 1 minut og smag til med citronsaft, salt og peber. Hæld derefter over på en tallerken med et stykke køkkenrulle.
- 4
Anret gerne med lidt hakket revet citronskal, evt. persille, timian eller tørret oregano.
Tip: Kan evt. bruges som en forret, garniture eller snack, serveret med hele salatblade eller ristet brød til.
