Knækbrød med fuldkornsmel og kerner
Ingredienser
4 dl | mix af kerner/frø |
1 dl | havregryn/boghvedegryn |
2 dl | fuldkornshvedemel |
1,5 dl | hvedemel |
1 tsk | bagepulver |
1,5 dl | olivenolie |
1,5 dl | vand |
Maldonsalt/flagesalt til toppen |
Tilberedning
- 1
Forvarm ovnen til 195° varmluft.
- 2
Bland alle de tørre ingredienser (pånær flagesalt)
- 3
Kom olie og vand i, og bland godt til massen er ensartet.
- 4
Rul knækbrødsmassen så tyndt ud som muligt, mellem 2 stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir og “skær” knækbrødene ud i den ønskede størrelse.
- 5
Bag knækbrødene i ovnen i 20-25 minutter indtil de er gyldne. Bagetiden afhænger af ovnen.
- 6
Når knækbrødene er kølet af, knækkes de fra hinanden og opbevares i lufttæt beholder.