Helstegt blomkål med et asiatisk twist
4 personer
Ingredienser
1 stk | blomkål |
2 spsk | dijonsennep |
2 dl | sweet chili sauce |
0,5 dl | sojasauce |
1 spsk | tabasco |
1 spsk | karry |
2 spsk | sesamfrø |
2 dl | rasp |
1 dl | oliveolie |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Blomkål lægges i koldt vand. Vandet bringes i kog, og blomkålen koger derefter i 10 minutter.
- 2
Det kogte blomkål pensles med dijonsennep efter smag og der drysses med karry.
- 3
Bland sød chili, soja og lidt tabasco sammen. Drys en smule sesam over blomkålen og hæld blandingen henover. Kom mere sesam og lidt rasp over kålen.
- 4
En anelse vand hældes i bunden af det ildfaste fad. Tilsæt en lille smule olivenolie og krydr med salt og peber.
- 5
Bages i ovnen i 20 minutter ved 180°.
- 6
Tag blomkålen ud og skær i skiver. Saften i bunden af det ildfaste fad kan bruges til salaten.
- 7
Serveres med en god salat.