Helstegt blomkål med et asiatisk twist

4 personer

Ingredienser

1 stkblomkål
2 spskdijon sennep
2 dlsweet chili sauce
0,5 dlsojasauce
1 spsktabasco
1 spskkarry
2 spsksesamfrø
2 dlrasp
1 dlolivenolie
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Læg blomkål i koldt vand. Bring vandet i kog, og lad derefter blomkålen koge i 10 minutter.

  • 2

    Læg det kogte blomkål i et ildfast fad og pensl med dijon sennep efter smag. Drys med karry.

  • 3

    Bland sweet chili sauce, soja og lidt tabasco sammen. Drys en smule sesam over blomkålen og hæld blandingen henover. Kom mere sesam og lidt rasp over kålen.

  • 4

    Hæld en anelse vand i bunden af det ildfaste fad. Tilsæt en lille smule olivenolie og krydr med salt og peber.

  • 5

    Bag blomkålen i ovnen i 20 minutter ved 180°. Tag blomkålen ud og skær i skiver.

  • 6

    Servér med en god salat.

Helstegt blomkål med et asiatisk twist