Helstegt blomkål med et asiatisk twist
4 personer
Ingredienser
| 1 stk | blomkål |
| 2 spsk | dijon sennep |
| 2 dl | sweet chili sauce |
| 0.5 dl | sojasauce |
| 1 spsk | hot sauce |
| 1 spsk | karry |
| 2 spsk | sesamfrø |
| 2 dl | rasp |
| 1 dl | olivenolie |
| 1 pose | salatmix |
| 1 bakke | tomater |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
- 1
Læg blomkål i koldt vand. Bring vandet i kog, og lad derefter blomkålen koge i 10 minutter.
- 2
Læg det kogte blomkål i et ildfast fad og pensl med dijon sennep efter smag. Drys med karry.
- 3
Bland sweet chili sauce, soja og lidt hot sauce sammen. Drys en smule sesam over blomkålen og hæld blandingen henover. Kom mere sesam og lidt rasp over kålen.
- 4
Hæld en anelse vand i bunden af det ildfaste fad. Tilsæt en lille smule olivenolie og krydr med salt og peber.
- 5
Bag blomkålen i ovnen i 20 minutter ved 180°. Tag blomkålen ud og skær i skiver.
- 6
Servér med en god salat.
