Helstegt blomkål med et asiatisk twist

4 personer

Ingredienser

1 stkblomkål
2 spskdijonsennep
2 dlsweet chili sauce
0,5 dlsojasauce
1 spsktabasco
1 spskkarry
2 spsksesamfrø
2 dlrasp
1 dloliveolie
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Blomkål lægges i koldt vand. Vandet bringes i kog, og blomkålen koger derefter i 10 minutter.

  • 2

    Det kogte blomkål pensles med dijonsennep efter smag og der drysses med karry.

  • 3

    Bland sød chili, soja og lidt tabasco sammen. Drys en smule sesam over blomkålen og hæld blandingen henover. Kom mere sesam og lidt rasp over kålen.

  • 4

    En anelse vand hældes i bunden af det ildfaste fad. Tilsæt en lille smule olivenolie og krydr med salt og peber.

  • 5

    Bages i ovnen i 20 minutter ved 180°.

  • 6

    Tag blomkålen ud og skær i skiver. Saften i bunden af det ildfaste fad kan bruges til salaten.

  • 7

    Serveres med en god salat.

Helstegt blomkål med et asiatisk twist