And-wich
4 personer
Ingredienser
1 stk | andebryst |
2 stk | ciabattabrød |
2 stk | løg |
2 spsk | hvidvinseddike |
2 stk | rødløg |
2 stk | porrer |
0,5 dl | olivenolie |
1 bundt | rucolasalat |
25 g | smør |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Skær rødløg og porrer i skiver.
- 2
Krydr andebrystet med salt og peber og læg det på en varm pande uden fedtstof.
- 3
Skru ned, når det har fået farve, men det skal have et knald i starten. Vend det tit. Du kan stege det efter hvor rødt, du vil have det.
- 4
Lad det trække ca. 10 minutter.
- 5
Skru ned for panden.
- 6
Halvér brødene og læg understykkerne på panden med andefedtet.
- 7
Når brødene er næsten færdige, så kom en lille smule smør ved.
- 8
Kom løg og porrer på en anden pande. Lad det simre til de er bløde.
- 9
Kom lidt hvidvinseddike ved. Krydr med salt og peber.
- 10
Tag brødet af panden og skær andebrystet i skiver. Læg rucola på brødet med løg og porrer ovenpå.
- 11
Tag lidt smør på panden og rist overstykkerne af brødet.
- 12
Læg skiver af andebrystet på brødet. Serveres med det samme.