And-wich

4 personer

Ingredienser

1 stkandebryst
2 stkciabattabrød
2 stkløg
2 spskhvidvinseddike
2 stkrødløg
2 stkporrer
0,5 dlolivenolie
1 bundtrucolasalat
25 gsmør
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Skær rødløg og porrer i skiver.

  • 2

    Krydr andebrystet med salt og peber og læg det på en varm pande uden fedtstof.

  • 3

    Skru ned, når det har fået farve, men det skal have et knald i starten. Vend det tit. Du kan stege det efter hvor rødt, du vil have det.

  • 4

    Lad det trække ca. 10 minutter.

  • 5

    Skru ned for panden.

  • 6

    Halvér brødene og læg understykkerne på panden med andefedtet.

  • 7

    Når brødene er næsten færdige, så kom en lille smule smør ved.

  • 8

    Kom løg og porrer på en anden pande. Lad det simre til de er bløde.

  • 9

    Kom lidt hvidvinseddike ved. Krydr med salt og peber.

  • 10

    Tag brødet af panden og skær andebrystet i skiver. Læg rucola på brødet med løg og porrer ovenpå.

  • 11

    Tag lidt smør på panden og rist overstykkerne af brødet.

  • 12

    Læg skiver af andebrystet på brødet. Serveres med det samme.

And-wich