And-wich
4 personer
Ingredienser
1 stk | andebryst |
2 stk | ciabattabrød |
2 stk | løg |
2 spsk | hvidvinseddike |
2 stk | rødløg |
2 stk | porrer |
0,5 dl | olivenolie |
1 bundt | rucolasalat |
25 g | smør |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Skær rødløg og porrer i skiver.
- 2
Krydr andebrystet med salt og peber og læg det på en varm pande uden fedtstof.
- 3
Skru ned, når det har fået farve - men andebrystet skal steges ved høj varme i starten. Vend det tit. Steg alt afhængig efter hvor rødt, du ønsker dit kød.
- 4
Lad det trække ca. 10 minutter. Skru ned for panden.
- 5
Halvér brødene og læg understykkerne på panden med andefedtet. Når brødene er næsten færdige, tilsæt en lille smule smør.
- 6
Tilsæt løg og porrer på en anden pande. Lad det simre til de er bløde.
- 7
Kom lidt hvidvinseddike ved. Krydr med salt og peber.
- 8
Tag brødet af panden og skær andebrystet i skiver. Læg rucola på brødet med løg og porrer ovenpå.
- 9
Tag lidt smør på panden og rist overstykkerne af brødet.
- 10
Læg skiver af andebrystet på brødet. Serveres med det samme.
