Cherrytomater i balsamico glace
Ingredienser
250 g | cherrytomater |
1 pose | balsamico glace |
1 spsk | vand |
Frisk timian | |
Salt, gerne flagesalt |
Tilberedning
- 1
Snit et lille, forsigtigt X i bunden (modsatte ende af stilken) på alle tomaterne.
- 2
Sæt en gryde med vand i kog på komfuret & forbered en lille bøtte med iskoldt vand, mens vandet koger. Blancher tomaterne til skindet lige præcist løsner sig og kom dem straks over i det iskolde vand.
- 3
Når tomaterne er kølet af, fjernes skindet på tomaterne forsigtigt.
- 4
Miks balsamico glace, med 1 spsk vand og et nip salt. Vend tomaterne i balsamico glace og riv frisk citronskal over dem – pynt af med timian.
Tip: Det kan virke uoverskueligt at skulle afskinde tomaterne, men hvis man lige rammer tilberedningen går det super hurtigt og skindet smutter lige af. Det smager helt anderledes uden skindet
