Cherrytomater i balsamico glace

Ingredienser

250 gcherrytomater
1 posebalsamico glace
1 spskvand
Frisk timian
Salt, gerne flagesalt

Tilberedning

  • 1

    Snit et lille, forsigtigt X i bunden (modsatte ende af stilken) på alle tomaterne.

  • 2

    Sæt en gryde med vand i kog på komfuret & forbered en lille bøtte med iskoldt vand, mens vandet koger. Blancher tomaterne til skindet lige præcist løsner sig og kom dem straks over i det iskolde vand.

  • 3

    Når tomaterne er kølet af, fjernes skindet på tomaterne forsigtigt.

  • 4

    Miks balsamico glace, med 1 spsk vand og et nip salt. Vend tomaterne i balsamico glace og riv frisk citronskal over dem – pynt af med timian.

Tip: Det kan virke uoverskueligt at skulle afskinde tomaterne, men hvis man lige rammer tilberedningen går det super hurtigt og skindet smutter lige af. Det smager helt anderledes uden skindet
Cherrytomater i balsamico glace