Linsesovs
4 personer
Ingredienser
Linsesovs
| 150 g | røde linser |
| 1 stk | løg |
| 1 stk | peberfrugt |
| 2 stk | bouillonterning |
| 3 fed | hvidløg |
| 1 dåse | hakkede tomater |
| 1 dåse | tomatpuré |
| 1 dåse | kokosmælk |
| 1 spsk | citronsaft |
| 1 tsk | sukker |
| 0.5 tsk | chilipulver |
| 0.5 tsk | spidskommen |
| røget paprika | |
| 1 bundt | frisk basilikum |
Tilbehør
| Pasta eller ris |
Tilberedning
- 1
Skyl linserne godt. Hak løg og peberfrugt.
- 2
Put alle ingredienserne i en gryde, undtagen frisk basilikum, og lad sovsen koge i cirka 25 minutter, til linserne er bløde. Rør i gryden undervejs. Normalt skal røde linser kun koge i 10 minutter, men det tager længere tid i tomatsovs.
- 3
Tilsæt basilikum til gryden, når der er 5-10 min. tilbage og lad koge med. Smag til med salt og peber.
- 4
Servér med eksempelvis pasta eller ris.
