Majs med smør og tomatvinaigrette

4 personer

Ingredienser

4 stkmajskolber
1 posetomatvinaigrette
1 stkøkologisk citron
50 gsmør
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Sæt en gryde i kog med saltet vand.

  • 2

    Pil majskolberne som du ville pille en banan. Bladende skal altså hæfte ved majskolbens rod. Fjern evt. tråde og bind bladende sammen med en stegesnor, så majsen kan koge uden at bladende bliver våde.

  • 3

    Kog majsen i 15 min. Tag herefter majsen op af vandt og dup dem tørre med køkkenrulle.

  • 4

    Gnid alle 4 majskolber grundigt ind i smør og fordel 1 pose tomatvinaigrette mellem de 4 kolber

  • 5

    Anret ved at lægge majskolberne på en tallerken og riv evt. lidt citronskal, og dryp med citronsaft. Salt efter behov

Majs med smør og tomatvinaigrette