Fritadelle
4 personer
Ingredienser
3 stk | bagekartofler |
1 stk | squash |
0,25 bundt | timian |
1 stk | æg |
1 spsk | karry |
4 spsk | hvedemel |
2 tsk | olie |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Skræl bagekartoflerne og riv dem på den grove side af rivejernet. Læg det herefter op i en stor skål.
- 2
Skyl squash og riv på den grove side af rivejernet. Læg i skålen til de revne kartofler.
- 3
Skyl timian og pluk bladene af.
- 4
Slå æg ud i en lille skål og pisk det med en gaffel. Vend æggemassen op i skålen med revet squash og kartoffel. Tilsæt timianblade, karry, mel, salt og peber. Vend det godt sammen til en ”fars”.
- 5
Varm olie på en pande ved god varme. Olien er varm, når det siger lyde, når farsen lægges på.
- 6
Form farsen til fritadeller (på størrelse med frikadeller) med to spiseskeer, og læg dem over på panden med det samme.
- 7
Skru ned til middel varme, og steg fritadellerne i ca. 4-5 minutter på hver side.