Aftensmad
20 opskrifter
Stegte rødspættefileter med kartofler, persillesovs og spidskålsalat
Medister med æble og rødkålssalat
Gryderet med cocktailpølser
Krondyrkøllesteg med champignon og mandler
Fuldkornstortilla med laks
Lynhurtig kylling i hjerteblade
Frikadeller med kartoffelsalat og spidskål
Andebryst med appelsinsmør og grillet majs
Paneret flæsk med persillesauce
Kyllingefarsbrød
Ølbraiserede grisekæber med kartoffel-rodfrugtmos
Krebinetter med ost og rodfrugtmos
Pitabrød med falafel
Fuldkornstortilla med kikærte- og grøntsagsfyld
Kartoffelsuppe med porre og bacon
Andebryststeg med skysauce
Svensk pølseret
Glaseret hamburgerryg med dampet grønt og kartofler
Grillet skinkeschnitzel med nye danske kartofler og forårsløg
Grillet hel rødspætte med cremet asparges- og spinatsauce