Mørbradgryde

4 personer

Ingredienser

1 stkmørbrad af gris
1 pakkebacon i tern
1 pakkecocktailpølse
1 bakkechampignon
2 stkløg
1 dåsehakkede tomater
1 dlvand
jævner til sauce
salt
peber

Tilberedning

  • 1

    Puds mørbraden af og skær den i ca. 1 cm tykke skiver. Bank dem let med håndfladen.

  • 2

    Hak løgene groft og brun dem i en gryde med baconternene. Tag blandingen op, når den er gylden.

  • 3

    Brun mørbradskiverne i 1-2 minutter på hver side i fedtstoffet i gryden. Krydr med salt og peber.

  • 4

    Skær champignon i kvarte. Tilsæt løg, bacon, vand, champignon og hakkede tomater.

  • 5

    Lad retten småkoge i 15-20 minutter til kødet er mørt.

  • 6

    Tilsæt cocktailpølserne ca. 4-5 minutter før retten er færdig.

  • 7

    Retten kan jævnes med saucejævner eller et par skefulde creme fraiche. Smag til med salt og peber.

  • 8

    Servér med ris, kartoffelmos eller pasta.

Mørbradgryde