Minestronesuppe med bønner og ristet brød
3 personer
Ingredienser
| 450 g | Bønne blanding |
| 200 g | løg |
| 1 fed | hvidløg |
| 125 g | gulerødder |
| 100 g | bladselleri |
| 2 spsk | olivenolie |
| 1 spsk | tomatpuré |
| 0.5 tsk | chilipulver |
| 1 kvist | rosmarin |
| 2 blade | salvie |
| 600 ml | grøntsagsbouillion |
| 100 g | små pastaer, eks orecchiette |
| salt | |
| peber | |
| Æblecidereddike eller citronsaft | |
| frisk oregano |
Tilberedning
- 1
Pil løg og hvidløg samt skræl gulerødderne.
- 2
Hak løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri groft. Steg det gyldent i en gryde med olivenolien.
- 3
Når grøntsagerne begynder at blive gyldne, tilsæt da tomatpuré, chilipulver, rosmarin og salvie. Lad det stege i et par minutter og tilsæt herefter grøntsagsbouillionen og lad det simre i 15 minutter.
- 4
Kom bønneblandingen og de små pastaer i og lad det koge i 10 minutter.
- 5
Smag suppen til med salt, peber og et par dryp æblecidereddike eller citronsaft.
- 6
Drys frisk oregano over minestronesuppen og server med ristet brød til.
