Minestronesuppe med bønner og ristet brød
3-4 person
Ingredienser
450 g | Bønne blanding |
200 g | løg |
1 fed | hvidløg |
125 g | gulerødder |
100 g | bladselleri |
2 spsk | olivenolie |
1 spsk | tomatpuré |
0,5 tsk | chilipulver |
1 kvist | rosmarin |
2 blade | salvie |
600 ml | grøntsagsbouillion |
100 g | små pastaer, eks orecchiette |
salt | |
peber | |
Æblecidereddike eller citronsaft | |
frisk oregano |
Tilberedning
- 1
Pil løg og hvidløg samt skræl gulerødderne.
- 2
Hak løg, hvidløg, gulerødder og bladselleri groft. Steg det gyldent i en gryde med olivenolien.
- 3
Når grøntsagerne begynder at blive gyldne, tilsæt da tomatpuré, chilipulver, rosmarin og salvie. Lad det stege i et par minutter og tilsæt herefter grøntsagsbouillionen og lad det simre i 15 minutter.
- 4
Kom bønneblandingen og de små pastaer i og lad det koge i 10 minutter.
- 5
Smag suppen til med salt, peber og et par dryp æblecidereddike eller citronsaft.
- 6
Drys frisk oregano over minestronesuppen og server med ristet brød til.