Pandekagespaghetti
Ingredienser
150 g | hvedemel |
4,5 dl | mælk |
3 stk | æg |
0,5 tsk | salt |
50 g | smør |
krymmel eller en anden topping | |
ahornsirup |
Tilberedning
De fleste – store som små – er vilde med pandekager, men har du prøvet at lave de klassiske pandekager som spaghetti? Lav jeres egen pandekagespaghetti, og top med lækkert krymmel og ahornsirup – mums! En både lækker og en sjov aktivitet, og vi er sikre på, at familiens mindste vil elske at pynte ”spaghettien” med deres favorit-topping.
Sådan gør du
- 1
Pisk mel sammen med halvdelen af mælken til en jævn blanding.
- 2
Tilsæt resten af mælken, æg og salt. Pisk det hele godt sammen.
- 3
Smelt smør i en stegepande og kom det i blandingen.
- 4
Kom blandingen i en sprøjtepose eller frysepose. Klip nu et lille hul i sprøjteposen, og sprøjt tynde stråler af pandekagedej ud på din pande.
- 5
Strimlerne kan ikke vendes som en stor pandekage, så rør forsigtigt i dem, til de løsner sig fra panden. De vil blive mørkere på den ene side end den anden.
- 6
Læg pandekagespaghettien i en skål, når den er færdig, og gentag processen.
- 7
Server pandekagespaghettien med ahornsirup og krymmel eller anden topping.