Pandekagespaghetti

Ingredienser

150 ghvedemel
4,5 dlmælk
3 stkæg
0,5 tsksalt
50 gsmør
krymmel eller en anden topping
ahornsirup

Tilberedning

De fleste – store som små – er vilde med pandekager, men har du prøvet at lave de klassiske pandekager som spaghetti? Lav jeres egen pandekagespaghetti, og top med lækkert krymmel og ahornsirup – mums! En både lækker og en sjov aktivitet, og vi er sikre på, at familiens mindste vil elske at pynte ”spaghettien” med deres favorit-topping.

Sådan gør du

  • 1

    Pisk melet sammen med halvdelen af mælken til en jævn blanding.

  • 2

    Tilsæt resten af mælken, æg og salt – og pisk det hele godt.

  • 3

    Smelt smørret i en stegepande og kom det i blandingen.

  • 4

    Kom blandingen i en sprøjtepose eller frysepose. Klip nu et lille hul i sprøjteposen, og sprøjt tynde stråler af pandekagedej ud på din pande.

  • 5

    Strimlerne kan ikke vendes som en stor pandekage, så rør forsigtigt i dem, til de løsner sig fra panden. De vil blive mørkere på den ene side end den anden.

  • 6

    Læg pandekagespaghettien i en skål, når den er færdig, og gentag processen.

  • 7

    Server pandekagespaghettien med ahornsirup og krymmel eller anden topping.

Pandekagespaghetti