Hokkaidosuppe med bacon

4 personer

Ingredienser

Hokkaidosuppe

1 stkhokkaido græskar
2 stkløg
4 fedhvidløg
20 gingefær
5 gkarry
0,5 stkknoldselleri
6 stktomat
3 stkgulerod
1 lgrøntsagsbouillon

Tilbehør

200 gbacon
brød

Tilberedning

Hokkaidosuppe

  • 1

    Vask hokkaidogræskaret og del det i to (det skal ikke skrælles). Fjern kernerne og skær græskarkødet i tern.

  • 2

    Skræl og vask de øvrige grøntsager (også tomaterne) og skær også disse i tern.

  • 3

    Varm løg i olieni gryden til de bliver klare i farven. Tilsæt hvidløg og karry og lad det simre med i et par minutter.

  • 4

    Tilsæt derefter de øvrige grøntsager, krydderier og bouillon. Lad det hele småkoge i 30 minutter.

  • 5

    Lad suppen køle af inden den blendes, og varm derefter suppen op igen.

Tilbehør

  • 1

    Steg baconternene i lidt olie i en gryde og læg dem på et stykke køkkenrulle når de er færdigstegte og gem dem til anretningen.

  • 2

    Varm brød efter anvisning på pakken.

  • 3

    Server suppen pyntet med de stegte bacontern og med brød til.

Hokkaidosuppe med bacon