Smokey wings med timiankartofler og tomatsalat. Hertil tzatziki
4 personer
Ingredienser
1200 g | Smokey BBQ wings |
650 g | kartofler |
5 stk | tomater |
0.5 stk | agurk |
1 stk | rødløg |
100 g | sorte oliven |
200 g | tzatziki |
tørret timian | |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 14: Smokey BBQ wings, tomater
- 1
Tænd ovnen på 210° varmluft.
- 2
Læg de frosne BBQ-wings på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.
- 3
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i tern. Vend kartoffelternene med en god sjat olivenolie, timian, salt og peber.
- 4
Læg kartoffelternene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min.
- 5
Skyl tomater og agurk og pil skrællen af rødløget. Skær det hele ud efter eget ønske og vend med olivenolie, salt og peber og top med oliven.
- 6
Server de sprøde smokey wings med timiankartolfer, tomatsalat og tzatziki som tilbehør. Velbekomme!
