Svensk pølseret

4 personer

Ingredienser

800 gkogte kartofler
8 stkpølser
1 stkløg
10 gsmør
3 tskpaprika
1 dåsetomatpure
2 dlmælk
0,5 dlpiskefløde
0,5 tsksalt
friskkværnet peber

Pynt

Purløg

Tilberedning

  • 1

    Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget.

  • 2

    Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 minut.

  • 3

    Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 minutter.

  • 4

    Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten koge i ca. 10 minutter. eller til retten er godt varm.

  • 5

    Pynt med klippet purløg og server.

Svensk pølseret