Svensk pølseret
4 personer
Ingredienser
800 g | kogte kartofler |
8 stk | pølser |
1 stk | løg |
10 g | smør |
3 tsk | paprika |
1 dåse | tomatpure |
2 dl | mælk |
0,5 dl | piskefløde |
0,5 tsk | salt |
friskkværnet peber |
Pynt
Purløg |
Tilberedning
- 1
Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget.
- 2
Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 minut.
- 3
Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 minutter.
- 4
Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten koge i ca. 10 minutter. eller til retten er godt varm.
- 5
Pynt med klippet purløg og server.