Fuldkornstærte med ratatouille og hytteost
1 stk
Ingredienser
1 pakke | fuldkornstærtedej |
1 pakke | Lækkert & nemt ratatouille |
2 spsk | rapsolie |
6 stk | æg |
250 g | hytteost |
1.5 dl | fløde eller madlavningsfløde |
salt | |
peber | |
4 kviste | finthakket timian |
Tilberedning
- 1
Forvarm ovnen på varmluft ved 185°.
- 2
Steg posen med “Nemt & lækkert ratatouille” af i 2 spsk olie på panden – lad det stege ved høj varme i et par minutter til ratatouilleblandingen begynder at karamellisere. Tag blandingen af varmen og forbered resten af tærtefyldet imens det køler lidt af.
- 3
Smør en tærteform (ca. Ø24-28) med lidt fedtstof og rul tærtedejen ud i formen.
- 4
Blend æg, hytteost, timian og fløde sammen. Kryder’ med salt og peber.
- 5
Kom ratatouilleblandingen i bunden af den ubagte tærtebund – fordel æggemassen over blandingen.
- 6
Bag tærten i ovnen i 20 minutter – eller til æggemassen har sat sig.
- 7
Server tærten som den er eller med en grøn salat som tilbehør.
