Fuldkornstærte med ratatouille og hytteost

1 stk

Ingredienser

1 pakkefuldkornstærtedej
1 pakkeLækkert & nemt ratatouille
2 spskrapsolie
6 stkæg
250 ghytteost
1.5 dlfløde eller madlavningsfløde
salt
peber
4 kvistefinthakket timian

Tilberedning

  • 1

    Forvarm ovnen på varmluft ved 185°.

  • 2

    Steg posen med “Nemt & lækkert ratatouille” af i 2 spsk olie på panden – lad det stege ved høj varme i et par minutter til ratatouilleblandingen begynder at karamellisere. Tag blandingen af varmen og forbered resten af tærtefyldet imens det køler lidt af.

  • 3

    Smør en tærteform (ca. Ø24-28) med lidt fedtstof og rul tærtedejen ud i formen.

  • 4

    Blend æg, hytteost, timian og fløde sammen. Kryder’ med salt og peber.

  • 5

    Kom ratatouilleblandingen i bunden af den ubagte tærtebund – fordel æggemassen over blandingen.

  • 6

    Bag tærten i ovnen i 20 minutter – eller til æggemassen har sat sig.

  • 7

    Server tærten som den er eller med en grøn salat som tilbehør.

Fuldkornstærte med ratatouille og hytteost