Salat med varmrøget peberlaks
4 personer
Ingredienser
Salat
4 stk | varmrøget peberlaks |
1 pose | salatmix |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Dressing
2 spsk | mayonnaise |
0,5 stk | citron |
1 stk | rødløg |
1 tsk | dijonsennep |
2 spsk | kapers |
1 bundt | purløg |
salt | |
peber |
Pynt
0,5 bundt | dild |
Tilberedning
- 1
Bland mayonnaise, citronsaft, hakket rødløg, dijonsennep, kapers og purløg sammen til en dressing. Smag til med salt og peber.
- 2
Fjern skind og den hvide fedtkant fra laksestykkerne.
- 3
Skyl salat og vend i olivenolie samt salt og peber.
- 4
Anret salatbladene i et fad og bræk peberlaksen i store stykker og læg dem oven på salatbladene. Top med dressing og dildkviste. Servér straks.