Salat med varmrøget peberlaks
4 personer
Ingredienser
Salat
| 4 stk | varmrøget peberlaks |
| 1 pose | salatmix |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Dressing
| 2 spsk | mayonnaise |
| 0.5 stk | citron |
| 1 stk | rødløg |
| 1 tsk | dijonsennep |
| 2 spsk | kapers |
| 1 bundt | purløg |
| salt | |
| peber |
Pynt
| 0.5 bundt | dild |
Tilberedning
- 1
Bland mayonnaise, citronsaft, hakket rødløg, dijonsennep, kapers og purløg sammen til en dressing. Smag til med salt og peber.
- 2
Fjern skind og den hvide fedtkant fra laksestykkerne.
- 3
Skyl salat og vend i olivenolie samt salt og peber.
- 4
Anret salatbladene i et fad og bræk peberlaksen i store stykker og læg dem oven på salatbladene. Top med dressing og dildkviste. Servér straks.
