Krondyrkøllesteg med champignon og mandler

4 personer

Ingredienser

1 stkkrondyrkøllesteg
olie til stegning
2 bakkerchampignon
200 gmandler
75 gsmør
0,5 bundtrosmarin
salt
peber

Tilbehør

Kartoffelmos

Tilberedning

Krondyrkøllesteg

  • 1

    Brun krondyrkøllestegen på alle sider på en pande. Krydr med salt og peber.

  • 2

    Læg stegen i et ildfast fad og sæt stegen i en 200° opvarmet ovn i 40 minutter.

  • 3

    Stegen skal derefter hvile i 40 minutter. Imens laves kartoffelmosen samt champignon og mandler.

Champignon og mandler

  • 1

    Varm en pande op med lidt rapsolie. Sautér champignon sammen med mandler til det hele er gyldent.

  • 2

    Tilsæt smør og lad det brune let. Læg rosmarinstilkene på panden og sautér videre i 1-2 minutter.

  • 3

    Anret kartoffelmos på tallerkener. Skær kødet ud i passende skiver og læg det oven på kartoffelmosen. Anret champignon og mandler på toppen og pynt med rosmarin.

  • 4

    Serveres straks.

Krondyrkøllesteg med champignon og mandler