Krondyrkøllesteg med champignon og mandler
4 personer
Ingredienser
1 stk | krondyrkøllesteg |
olie til stegning | |
2 bakker | champignon |
200 g | mandler |
75 g | smør |
0,5 bundt | rosmarin |
salt | |
peber |
Tilbehør
Kartoffelmos |
Tilberedning
Krondyrkøllesteg
- 1
Brun krondyrkøllestegen på alle sider på en pande. Krydr med salt og peber.
- 2
Læg stegen i et ildfast fad og sæt stegen i en 200° opvarmet ovn i 40 minutter.
- 3
Stegen skal derefter hvile i 40 minutter. Imens laves kartoffelmosen samt champignon og mandler.
Champignon og mandler
- 1
Varm en pande op med lidt rapsolie. Sautér champignon sammen med mandler til det hele er gyldent.
- 2
Tilsæt smør og lad det brune let. Læg rosmarinstilkene på panden og sautér videre i 1-2 minutter.
- 3
Anret kartoffelmos på tallerkener. Skær kødet ud i passende skiver og læg det oven på kartoffelmosen. Anret champignon og mandler på toppen og pynt med rosmarin.
- 4
Serveres straks.