Krondyrkøllesteg med champignon og mandler
4 personer
Ingredienser
1 stk | fersk krondyrkøllesteg |
olie til stegning | |
2 bakker | champignon |
200 g | mandler |
75 g | smør |
0,5 bundt | rosmarin |
salt | |
peber |
Tilbehør
Kartoffelmos |
Tilberedning
- 1
Krondyrkøllestegen brunes af på panden på alle sider og krydres med salt og peber.
- 2
Stegen lægges i et ildfast fad og sættes i en 200 grader opvarmet ovn i 40 minutter.
- 3
Stegen skal hvile 40 minutter når den er færdig. Imens laves kartoffelmosen samt champignon og mandler.
Champignon og mandler
- 1
Varm en pande op med lidt rapsolie. Sauter champignon sammen med mandler til det hele er gyldent.
- 2
Tilsæt smør og lad det brune let. Læg rosmarin stilkene på panden og sauter videre i 1-2 minutter.
- 3
Anret kartoffelmos på tallerkener. Skær kødet ud i passende skiver og læg det oven på kartoffelmosen. Anret champignon og mandler på toppen og pynt med rosmarin.
- 4
Serveres straks.