Krondyrkøllesteg med champignon og mandler

4 personer

Ingredienser

1 stkfersk krondyrkøllesteg
olie til stegning
2 bakkerchampignon
200 gmandler
75 gsmør
0,5 bundtrosmarin
salt
peber

Tilbehør

Kartoffelmos

Tilberedning

  • 1

    Krondyrkøllestegen brunes af på panden på alle sider og krydres med salt og peber.

  • 2

    Stegen lægges i et ildfast fad og sættes i en 200 grader opvarmet ovn i 40 minutter.

  • 3

    Stegen skal hvile 40 minutter når den er færdig. Imens laves kartoffelmosen samt champignon og mandler.

Champignon og mandler

  • 1

    Varm en pande op med lidt rapsolie. Sauter champignon sammen med mandler til det hele er gyldent.

  • 2

    Tilsæt smør og lad det brune let. Læg rosmarin stilkene på panden og sauter videre i 1-2 minutter.

  • 3

    Anret kartoffelmos på tallerkener. Skær kødet ud i passende skiver og læg det oven på kartoffelmosen. Anret champignon og mandler på toppen og pynt med rosmarin.

  • 4

    Serveres straks.

Krondyrkøllesteg med champignon og mandler