Spicy kyllingesuppe med kokosmælk, nudler & æg
4 personer
Ingredienser
| 2 stk | æg | 
| 450 g | kyllingebryst | 
| 2 spsk | smagsneutral olie | 
| 2 stk | løg | 
| 1 fed | hvidløg | 
| 3 cm | ingefær | 
| 2 spsk | rød karrypaste | 
| 2 dåser | kokosmælk | 
| 3 dl | kyllingebouillon | 
| 1 bundt | forårsløg, snittet | 
| 3 stk | gulerødder | 
| 0.5 stk | spidskål | 
| 250 g | nudler | 
| Sesam | |
| 1 stk | lime | 
| Fiskesauce, kan udelades | |
| Soya, kan udelades | |
| Salt | 
Tilberedning
- 1Skær løg i tern og riv ingefær samt hvidløg oveni. Skær kylling i mundrette bidder. 
- 2Varm olie op i en stor gryde – kom kyllingen i og lad det stege lidt. 
- 3Kom løg, ingefær, hvidløg og karrypaste i gryden og sauter det let sammen med kyllingen. 
- 4Kom kyllingebouillion og kokosmælk ved, og lad det småkoge i 15-20 minutter. 
- 5Mens kyllingesuppen småkoger, koges æggene i 7-7,5 minut – de må gerne være smilende indeni – når æggene er færdige, køles de ned i lidt koldt vand og pilles. Halver gerne lige inden servering. 
- 6Snit spidskålet i strimler og steg det af på en pande 
- 7Tilbered nudlerne efter anvisningen på pakken. 
- 8Lige inden servering, smages suppen til med lidt frisk limesaft, fiskesauce og soya/salt – evt lidt chili efter temperament. 
- 9Server nudlerne i bunden af en skål, med kyllingesuppe ink fyld oveni – kom de stegte spidskål, frisk gulerod og ½ æg på toppen og drys med sesam og forårsløg. 
