Cremet blomkålssuppe

Ingredienser

1 pakkeoksekødsuppe
400 gblomkål
1 pakkebacon i skiver
Friskkværnet salt
Friskkværnet peber

Tilberedning

  • 1

    Åben pakken med oksekødsuppe og læg den frosne suppe i en gryde. Sæt gryden over på medium varme, og varm suppen op til kogepunktet.

  • 2

    Skyl blomkålshovedet grundigt, og del derefter blomkålen i mindre buketter.

  • 3

    Tilsæt blomkålen til oksekødsuppen og lad kålen koge i suppen ved svag varme i cirka 15 minutter.

  • 4

    Rist baconskiverne sprøde og gyldne på en pande eller i ovnen, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Når baconskiverne er kølet lidt af, brækkes de i mindre stykker.

  • 5

    Tag suppen af varmen og blend. Brug en stavblender, eller kom den kogte blomkål i en blender - tilsæt den varme suppe lidt efter lidt. Hæld suppen tilbage i gryden, når den er helt blendet.

  • 6

    Varm suppen igennem og smag til med salt og peber.

  • 7

    Fordel suppen i fire skåle, og drys den ristede bacon oven på suppen.

Cremet blomkålssuppe