Cremet blomkålssuppe
Ingredienser
1 pakke | oksekødsuppe |
400 g | blomkål |
1 pakke | bacon i skiver |
Friskkværnet salt | |
Friskkværnet peber |
Tilberedning
- 1
Åben pakken med oksekødsuppe og læg den frosne suppe i en gryde. Sæt gryden over på medium varme, og varm suppen op til kogepunktet.
- 2
Skyl blomkålshovedet grundigt, og del derefter blomkålen i mindre buketter.
- 3
Tilsæt blomkålen til oksekødsuppen og lad kålen koge i suppen ved svag varme i cirka 15 minutter.
- 4
Rist baconskiverne sprøde og gyldne på en pande eller i ovnen, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Når baconskiverne er kølet lidt af, brækkes de i mindre stykker.
- 5
Tag suppen af varmen og blend. Brug en stavblender, eller kom den kogte blomkål i en blender - tilsæt den varme suppe lidt efter lidt. Hæld suppen tilbage i gryden, når den er helt blendet.
- 6
Varm suppen igennem og smag til med salt og peber.
- 7
Fordel suppen i fire skåle, og drys den ristede bacon oven på suppen.