Alle opskrifter

Marmoreret filet med kartofler, sauce og bønner

Indisk chanagryde med aubergine. Hertil couscous

Hjertesalat med sesamdressing

Spicy tomatsuppe med kikærter, halloumi og basilikum

Sellerisuppe med salvie og ristede hasselnødder

Miso/løgsuppe m ris og torsk – lavet i ovnen

Kyllingesuppe med urter og olivenolie

Kartoffel-porresuppe med spicy granola

Pankopanerede schnitzel-bites med fritter og majssalat med avocado

Kartoffel- og sellerisuppe med friskost og porre. Hertil miniflutes

Fyldig bulgursalat med pære og kylling i serrano-svøb

Krydret kødsauce med spinat, ris og gnavergrønt

Sprøde fishcakes med serveret med ris og karrysovs

Cremet pasta med ricotta og spinat

Tarteletskal med confiteret and og tyttebær

Confiterede andelår med dukkah

Hvidkål med tomatvinaigrette

Kyllingespyd med hurtig pastasalat og cremet dressing - til to dage

Nudler med broccoli og bambusskud i østerssauce

Cremede gnocchi med laks