Fiskefilet med fyldig karrysovs og pak choi. Hertil ris

4 personer

Ingredienser

250 gris
2 spskkarry
350 gfrosne suppeurter
2 dlvand
4 dlkokosmælk
1 terninggrøntsagsbouillon
500 gpaneret fiskefilet
2 stkpak choi
40 gteriyakisauce
sesam- eller olivenolie
salt
peber

Tilberedning

Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51A & 51B: Paneret fiskefilet
  • 1

    Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 200° varmluft.

  • 2

    Varm en gryde op med olie og svits karry og suppeurter. Tilsæt vand, kokosmælk og smuldret bouillon og lad sovsen simre i ca. 15 min.

  • 3

    Fordel de panerede fiskefileter på en bageplade beklædt med bagepapir, krydr med salt og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.

  • 4

    Skyl pak choi, skær bunden af og skær bladene i tynde både.

  • 5

    Varm en pande op med sesamolie. Kom pak choi på panden og fordel teriyakisaucen henover. Steg pak choi på alle sider i et par minutter.

  • 6

    Blend karrysovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

  • 7

    Server fiskefileterne med den fyldige karrysovs, teriyakimarinerede pak choi og ris.

For ekstra smag: Top med friske krydderurter, friskhakket chili og limesaft.
Fiskefilet med fyldig karrysovs og pak choi. Hertil ris