Fiskefilet med fyldig karrysovs og pak choi. Hertil ris
4 personer
Ingredienser
| 250 g | ris |
| 2 spsk | karry |
| 350 g | frosne suppeurter |
| 2 dl | vand |
| 4 dl | kokosmælk |
| 1 terning | grøntsagsbouillon |
| 500 g | paneret fiskefilet |
| 2 stk | pak choi |
| 40 g | teriyakisauce |
| sesam- eller olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 51A & 51B: Paneret fiskefilet
- 1
Kog risene efter anvisningen på posen og tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Varm en gryde op med olie og svits karry og suppeurter. Tilsæt vand, kokosmælk og smuldret bouillon og lad sovsen simre i ca. 15 min.
- 3
Fordel de panerede fiskefileter på en bageplade beklædt med bagepapir, krydr med salt og bag dem i ovnen efter anvisningen på posen.
- 4
Skyl pak choi, skær bunden af og skær bladene i tynde både.
- 5
Varm en pande op med sesamolie. Kom pak choi på panden og fordel teriyakisaucen henover. Steg pak choi på alle sider i et par minutter.
- 6
Blend karrysovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.
- 7
Server fiskefileterne med den fyldige karrysovs, teriyakimarinerede pak choi og ris.
For ekstra smag: Top med friske krydderurter, friskhakket chili og limesaft.
