Kartoffel- og sellerisuppe med friskost og porre. Hertil miniflutes
4 personer
Ingredienser
| 1 stk | knoldselleri |
| 1000 g | kartofler |
| 1 stk | porre |
| 8 dl | vand |
| 1 terning | grøntsagsbouillon |
| 4 stk | miniflutes med fuldkorn |
| 100 g | flødeost med urter |
| olivenolie | |
| salt | |
| peber |
Tilberedning
Denne opskrift indeholder udvalgte varer fra avis uge 44: Knoldselleri
- 1
Opvarm ovnen til 200° varmluft. Skræl knoldselleri og kartofler og skær i små tern. Rens porren for jord, vask grundigt og skær den i mindre stykker.
- 2
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits knoldselleri, kartofler og porre. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter - eller til grøntsagerne er blevet møre.
- 3
Kom flutene på en bageplade beklædt med bagepapir og lun dem i ovnen.
- 4
Tilsæt friskosten til gryden og blend suppen, til den har en cremet konsistens. Tilsæt lidt mere vand, hvis suppen er for tyk. Smag til med salt og peber.
- 5
Server suppen i skåle med miniflutes som tilbehør.
