Kartoffel- og sellerisuppe med friskost og porre. Hertil miniflutes
4 personer
Ingredienser
1 stk | knoldselleri |
700 g | bagekartofler |
1 stk | porre |
8 dl | vand |
1 terning | grøntsagsbouillon |
4 stk | miniflutes med fuldkorn |
100 g | flødeost med urter |
olivenolie | |
salt | |
peber |
Tilberedning
- 1
Opvarm ovnen til 200° varmluft. Skræl knoldselleri og kartofler og skær i små tern. Rens porren for jord, vask grundigt og skær den i mindre stykker.
- 2
Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits knoldselleri, kartofler og porre. Tilsæt vand og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter - eller til grøntsagerne er blevet møre.
- 3
Kom flutene på en bageplade beklædt med bagepapir og lun dem i ovnen.
- 4
Tilsæt friskosten til gryden og blend suppen, til den har en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
- 5
Server suppen i skåle med miniflutes som tilbehør. Velbekomme!
