Alle opskrifter

Frisk pasta med kødboller, flødesauce og tomatsalat

Kartoffel- og sellerisuppe med friskost og porre. Hertil miniflutes

Thai-deller i sursød mangosauce. Hertil ris

Panko-panerede rødspættefileter med remo på rugbrød. Hertil til salat med blåbær

Stegt laks med pasta og basilikumolie

Saftige bøffer af marineret filet serveret med fritter og appelsinsalat

Tikka masala med kokosmælk og kartofler. Hertil agurk og æble

Broccoli crudités med balsamico glace

Kødboller med sorte bønner, tomat & ris

Spicy kyllingesuppe med kokosmælk, nudler & æg

Hveder

Salat med fuldkornsris, soya/honningmarineret kylling & sesam

Bønnesalat med quinoa & kikærtecreme

Hvedekerner med hjertesalat, feta & grønne asparges

Couscous, bagt græskar & peberfrugtcreme

Spidskålssalat med laks & avocado

Stegte nudler med forårsblanding, broccoli & soya

Hotwings med hasselback kartofler og æblesalat

Fastelavnsbolle med mascarpone, appelsinmarmelade & vaniljefløde

Gammeldags fastelavnsboller med remonce & pisket vaniljecreme