Alle opskrifter

Hel and med sauce og surt

Mørt blomkål med panch phoron

Vegetarisk lasagnesuppe

Gyoza med stegte nudler

Krydrede fiskedeller med ris og sprød kålsalat. Hertil fraichedressing

Pasta i cremet pestosauce med kylling

Vikingegryde - til to dage

Krydret karrysuppe med nudler og torpedorejer

Bearnaise-burgere med hakket svinekød og ristede løg. Hertil fritter

Tofudeller med fritter, sprød salat og citrondressing

Glutenfri halloweenkage

Æblesalat, grønkål og gedeost

Spicy æble chutney med ingefær og stegt flæsk

Burgerbolle med æble”slaw” og ribbensteg

Æbletærte med rosmarin og pisket creme fraiche

Pocheret æble med chokoladesauce og vaniljeis

Fasan nuggets i wrap

Grønne bønner med fransk vinaigrette

Hjertesalat med sesamdressing

Spicy tomatsuppe med kikærter, halloumi og basilikum