Glutenfri lemon butter chicken

4 personer

Ingredienser

Kylling

4 stkkyllingebryst
4 spsksmør
salt
peber
Hvidløgspulver

Sovs

2 spsksmør
4 fedhvidløg
0,5 dlrevet parmesan
citronsaft
2 dåserkokosmælk
1 tsktimian
2 tskrød karry
90 gfrisk spinat
1 dlhvidvin
1 dlfløde

Tilberedning

  • 1

    Drys kyllingebrysterne med salt, peber og evt. hvidløgspulver.

  • 2

    Steg kyllingebysterne på en pande i lidt olie til de er gyldne og let gennemstegt og tag dem af panden. Vi anbefaler at bruge en pande med høje kanter og stålhåndtag.

  • 3

    Hak hvidløget fint og steg på panden i smeltet smør.

  • 4

    Tilsæt kokosmælk, citronsaft, timian, rød karry og parmesan. Rør fløde og hvidvin i blandingen som koges op i 4-5 minutter.

  • 5

    Herefter skrues ned for varmen og kylling tilsættes.

  • 6

    Varm ovnen op til 180 grader og sæt panden i ovnen i ca. 15-20 min.

  • 7

    Tilsæt spinat lige inden servering.

Tip: Server med ris.
Glutenfri lemon butter chicken