Kyllingekrebinetter med lynstegte grøntsager i flødesauce
4 personer
Ingredienser
Kyllingekrebinetter
500 g | hakket kyllingekød |
0.5 stk | muskatnød |
0.5 stk | citron |
1 bundt | purløg |
2 stk | æg |
4 spsk | rasp |
2 tsk | karry |
salt | |
peber |
Lynstegte grøntsager
1 stk | blomkål |
1 bakke | champignon |
0.5 tsk | ingefær |
4 fed | hvidløg |
1 stk | løg |
1 bundt | basilikum |
0.5 stk | bouillonterning |
2 dl | fløde |
Pynt
1 bakke | rucolasalat |
Tilberedning
Kyllingekrebinetter
- 1
Riv muskatnød og citronskal. Hak purløg.
- 2
Rør kyllingekødet godt sammen med muskatnød, citronskal, purløg og de øvrige ingredienser, så den bliver lind.
- 3
Form krebinetterne og lad dem hvile koldt i 10 minutter.
- 4
Steg bøfferne på panden i lidt olie 4 minutter på hver side. Hold krebinetterne lune i en 100° varm ovn.
Lynstegte grøntsager
- 1
Skyl blomkål og skær ud i buketter. Rens champignon og skær bunden af. Hak hvidløg, basilikum og ingefær.
- 2
Steg herefter blomkål, finthakket løg og champignon på panden ved høj varme. Skru ned og lad varmen aftage lidt.
- 3
Tilsæt finthakket hvidløg og ingefær og steg retten videre et par minutter.
- 4
Tilsæt fløde og bouillonterningen og lad det koge ind. Til sidst tilsættes hakket basilikum.
- 5
Tag krebinetterne ud af ovnen og anret en lille håndfuld rucola på hver krebinet. Servér retten straks sammen med tilbehøret.
