Alle opskrifter

Tarteletter med ærter, gulerødder, skinke og muskatnød. Hertil bønner

Sprød flæskesteg med rodfrugter, sauce og salat - til to dage

Bønnesalat med quinoa & kikærtecreme

Saftige bøffer af marineret filet serveret med fritter og appelsinsalat

Spicy kyllingesuppe med kokosmælk, nudler & æg

One pot mexi-pasta med tortillachips og avocado

Tortillas med fajita, hakket svinekød og sorte bønner. Hertil creme fraiche

Stegt laks med pasta og basilikumolie

Hvedekerner med hjertesalat, feta & grønne asparges

Røget laks med dildkartofler og creme fraiche

Marinerede bøffer af svinekød med cremet kartoffelsalat

Tikka masala med kokosmælk og kartofler. Hertil agurk og æble

Panko-panerede rødspættefileter med remo på rugbrød. Hertil til salat med blåbær

Hveder

Sprød tærte med røget laks og spinat. Hertil fyldig salat

Frisk pasta med kødboller, flødesauce og tomatsalat

Kartoffel- og sellerisuppe med friskost og porre. Hertil miniflutes

Rodfrugtsuppe med laks og grove brødcroutoner

Thai-deller i sursød mangosauce. Hertil ris

Pandekagespaghetti